2777
2789
عنوان

سالن چَم بیوتی چطوره؟؟؟

6672 بازدید | 22 پست

دوستان کسی تاحالا برای میکاپ شینیون سالن چم بیوتی یا همون عاطفه کبیری رفته ؟ ممنون میشم تجربتون رو بگید

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خیلی خوبه از نظر کیفیت و تمیزی کار
1
33%
بد نیست متوسطه
2
66%
اصلا خوب نیس
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار این تاپیک رو زدم  رفتم بازدید عروس شون خوب بود کارشون من قرار داد بستم سبک میکاپاشو ...

جدیدا رفتی؟؟ الان کارتو اونجا انجام دادی یا نه هنوز؟ 

بعد تو بازدید عروس اف میذارن رو قیمتا؟ یا همونیه ک تلفنی میگن؟

جدیدا رفتی؟؟ الان کارتو اونجا انجام دادی یا نه هنوز؟  بعد تو بازدید عروس اف میذارن رو قیمتا؟ ی ...

هفته پیش رفتم بازدید عروس

نه هنوز عروسی نگرفتم 

آف گذاشته بودن کلا ولی قرار بود افزایش قیمت بدن دیگه 

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی
ولی نمیدونم عروس های واقعی هم به اون خوبی هست یا نه 

من یکی از دوستام خیلی تعریفشو کرد یکی از فامیلاشون رفته بود ولی ساده بود من دوس دارم تغییر کنم 

اما خب سلقیه س دیگه خیلیا ساده دوس دارن اینا خیلی راضی بودن ومیگفت خیلی خوشگل شده بود

هفته پیش رفتم بازدید عروس نه هنوز عروسی نگرفتم  آف گذاشته بودن کلا ولی قرار بود افزایش قیمت ب ...

قیمتش چجوریه؟ واقعا همینقدر ک استوری میذاره شلوغ هست؟ میشه اعتماد کرد بهشون 

بعد کدوم میکاپ ارتیستش بهتره

من یکی از دوستام خیلی تعریفشو کرد یکی از فامیلاشون رفته بود ولی ساده بود من دوس دارم تغییر کنم  ...

شاید خودش گفته بوده تغییر نمیخوام 

اره کارشون خوب بود ولی چهار تا میکاپ کار داره برو بازدید عروس ببین کی رو انتخاب می کنی

قیمتش چجوریه؟ واقعا همینقدر ک استوری میذاره شلوغ هست؟ میشه اعتماد کرد بهشون  بعد کدوم میکاپ ار ...

یک پکیچ نه و پونصدی داشت 

یکی پنج و نهصد 

شبیه همه کاراشون فائزه خوب بود فاطمه هم خوبه صفورا اون روز نبود 

یک پکیچ نه و پونصدی داشت  یکی پنج و نهصد  شبیه همه کاراشون فائزه خوب بود فاطمه هم خوبه ص ...

با همین مبلغا قرارداد میبندن؟ مثلا تخفیفی چیزی نمیدن؟ 

اگرمشکلی نداره میشه بگید شما کدوم پکیج و گرفتین؟