2777
2789
عنوان

کودک ۱۶ماهه ام تا بشقاب غذا رو میبینه گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 58 پست
من یه ماه پیش میخواستم از شیر بگیرمش و روزی ۳وعده میدادم مریض شد هیچی نخورد مجبور شدم باز بدم 

عیب نداره همه بچه ها وقت از شیر گرفتن مریض میشن. همون روزی سه وعده هم خوب بوده دیگه

آخه واقعا میدونم شیر خوردن بچه بزرگ چقدر سخته. قشنگ مادر رو داغون میکنه. من هر دو تا بچه ام رو همین حدود بودن که شیرشونو خیلی کم کردم. در حد روزی دو بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کهرتون میدم

خب دیگه همه این عوامل باعث بدغذایی کودک میشه 

بچه غذا رو میبینه بدش میاد

باید غذا خوردن واسش لذت بخش باشه عزیزم امقدر که دیگه نخواد کارتون ببینه 

حالا چجوری؟ 

اگر صندلی غذا میشینه یه کاسه ماست کوچیک بزار جلوش 

اجازه بده بازی کنه بادستهاش بخوره خودشو کثیف کنه 

بین بازی با غذاش خودتم غذارو بده بهش بخوره

اگر خوب خورد تشویقش نکنی چون فکر میکنه کار بزرگی کرده و بعضی جاها لج میکنه نمیخوره 

اگر نخورد هم غر نزنی چون زده میشه 

فقط بگو نمیخوای؟ وبعد ببر یخچال بعد یکی دوساعت دوباره گرم کن بزار جلوش 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب دیگه همه این عوامل باعث بدغذایی کودک میشه  بچه غذا رو میبینه بدش میاد باید غذا خوردن واسش ...

حتما این کارو میکنم دیگه جلو تلویزیون غذا نمیدم بهش سعی میکنم خودش بخوره ممنون از راهنماییت 

از صبح اینقد گریه کرد سرم داره منفجر میشه

حتما این کارو میکنم دیگه جلو تلویزیون غذا نمیدم بهش سعی میکنم خودش بخوره ممنون از راهنماییت  ا ...

درکت میکنم عزیزم خودتم بخاطر شیردهی ضعیف شدی اعصابت نمیکشه 

انشالله کم کم از شیر هم بگیری هردو راحت بشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه های منم تا از شیر نگیرمشون همینجورین شیرو کم بهش بده گشنش که شد بهش غذا بده کم کم عادت میکنه ولی ...

باورت میشهرهفته قبل کل هفته بغیر از شیر حتی یه لقمه هم غذا نخورد  قدش منو دق میده 

حتما این کارو میکنم دیگه جلو تلویزیون غذا نمیدم بهش سعی میکنم خودش بخوره ممنون از راهنماییت  ا ...

قشنگ شرایط منو داری.دخترم 20ماهشه8800کیلوعه وزنش همیشه عوق میزنه موقعی ک غذا دهنشه.باید آب بدم قورت بده الانم ک غذارو میبینه فرار میکنه خیلی ضعیفه دستشو ک میگیرم میترسم مچش در بیاد.الان ساعت دو دارم میبرمش پیش دکتر غدد دعا کنید مشکلی نداشته باشه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
باورت میشهرهفته قبل کل هفته بغیر از شیر حتی یه لقمه هم غذا نخورد  قدش منو دق میده

ببرش تو حیاط یا تو تراس خونه تون ،بچه ها بیرون خوب غذا میخورن،،اب میوه طبیعی هم بهش بده،،،بستنی،شیر پاکتی

قدش خوبه ؟

قدش شش ماهه ک79مونده میترسم.تو بهداشت گف لبنیات بده توام ماستو دوغ و شیر پاستوریزه بده

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه