2777
2789
عنوان

اتوی جهیزیه🤞

178 بازدید | 13 پست

سلامممممم 

من اتو بخار معمولی قبلا خریدم 

الان می‌خوام ببینم کدوم اتو رو بخرم اتو بخار ایستاده یا اتو پرس؟ لطفا اگر امکان داره دلیل انتخابتونو بگین 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
اتو بخار ایستاده
7
63%
اتو پرس
4
36%

ایستاده راحت تر و سریع تر میشه 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اتو معمولی قبلا خریدم حالا کنار اون می‌خوام یچی دیگه بخرم  ممنون  چه مارکی خوبه؟

من چند سال پیش خیاطی میرفتم استاد چند مدل اتو داشت اما گفتن مخزن دار بهتره و راضیه ...تفال خوبه ..

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

سلام عزیزم 

بخارگر ایستاده خیلی بهتر از اتو پرس هستش، یه سر به دسته بندی بخارگر فروشگاه نظری بزن، تمامی اجناسش ضمانت اصالت کالا داره. هم حضوری هم انلاین می تونی خریدت رو انجام بدی.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

نیازی نیست واقعا دو مدل اتو مگر اینکه کار خیاطی انجام بدید..بخارگر ایستاده خب خط اتو نمیندازه بیشتر برای بوتیک و مزون خوبه..اتو پرس هم باید حوصله به خرج بدی صبر کنی تا داغ شه سه ساعت البته یقه و بین دکمه هارو نیمتونه اتو کنه خیلی قلق داره دیگه..اتوی معمولی بهترینه بنظرم برای استفاده منزل

نیازی نیست واقعا دو مدل اتو مگر اینکه کار خیاطی انجام بدید..بخارگر ایستاده خب خط اتو نمیندازه بیشتر ...

ممنون 

نظر خودمم همینه مامانم میگه کمه 

حالا آخر سر اگه بودجه زیاد آوردم می‌ذارم برا اتو 

ممنون  نظر خودمم همینه مامانم میگه کمه  حالا آخر سر اگه بودجه زیاد آوردم می‌ذارم برا اتو ...

خودتون تو منزل هردوشو استفاده میکنید؟ باهاشون صحبت کنید چون خونه شلوغ و وسایل اضافی اصلا توصیه نمیشه دیگه