2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون با خانم صحبت کنه مشکل دارید.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
اخه نامزدم بهش رو‌نمیده دختره اویزونه 

خب شما براش پیام بفرستید و مودبانه بهش بگید که این آقا دیگه متاهله و همسرش که خودم باشم راضی نیست باهاتون در رابطه باشه. اینطور که کردید دیگه اگه بازم ادامه داد معلومه منظور داره و بهانه کافی برای بلاک کردن یا هر نوع قطع رابطه رو دارید

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره آویزون نداریم..‌.به نامزدت بگو یه پسره هم آویزونه منه و این مدلی بهم پیام میده...اون وقت واکنشش تکلیفت رو مشخص میکنه که چند چنده...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
بگو من خوشم نمیاد با دختر دیگه ای صحبت کنی  اگر منم دوست داری کات کنید  البته ممکن ...

موافقم منم باشم اینو میگم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
دختره آویزون نداریم..‌.به نامزدت بگو یه پسره هم آویزونه منه و این مدلی بهم پیام میده...اون وقت واکنش ...

✌️

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اخه نامزدم بهش رو‌نمیده دختره اویزونه 

غیر ممکنه که بهش رو نده از این بیاد آویزون بشه 

رو راست باهاش بهش بگو خوشت نمیاد دیگه با این خانوم چت بکنی یا ببینیش 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

نامزد شما باهاش چجوریه؟من بودم خیلی حساسیت نشون نمیدادم که ازم قایم کنه ارتباطش رو.اگر دوستی معمولی بود و قبلا باعث به هم خوردن نامزدی قبلی نشده بود,مشکلی نداشت.مثلا من و شوهرم , دوستی های 10 ساله و 15 ساله با جنس مخالف داریم که حتی چت هم میکنیم و سوغاتی میاریم و خانوادگی بیرون میریم و جفت مون در اتباطیم از روابط هم و خیلی هم راحتیم با همدیگه.ولی اون تیکه به هم زدن رابطه قبلی اذیت میکنه.

اگر تو دوستی این مدلی داشته باشی نامردت برخوردش چجوریه؟تا حالا بهش گفت که اذیتی ؟

فقط خوشم از نظرات دهه80میاد😂کات... طلاق.. 

👌👌تیکه کلامشون حرف کات هست 

😅😅

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔