2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون با خانم صحبت کنه مشکل دارید.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست

بگو من خوشم نمیاد با دختر دیگه ای صحبت کنی 

اگر منم دوست داری کات کنید 

البته ممکنه بعدا هم یواشکی حرف بزنند و اسکرین نفرسته اما من اینجوری میگفتم

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو هر رابطه ای تو زمان مجردی داشتی دیگه باید تغییر کنی نمی شه که تو دوران تاهل مثل مجردی زندگی کرد! ...

دختره بهش میگه سلام کاوه جان چطوری خوبی 

نامزدم بهش نمیگه جان 😂

اینطوری که شما میگی معلومه که مشکل دارم بهش میگم یا کلا اونو بذار کنار یا من میرم

عزیزم میتونم چندتاسوال ازت بپرسم دررابطه باکنکور 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
عزیزم میتونم چندتاسوال ازت بپرسم دررابطه باکنکور 

بله حتما فقط خصوصی بپرس که تاپیک ایشون شلوغ نشه درخواست میدم بهت

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دختره بهش میگه سلام کاوه جان چطوری خوبی  نامزدم بهش نمیگه جان 😂

یه مدت دیر جواب بده و یا کوتاه و مختصر جواب بده خودش دیگه می فهمه طرف سرش به نامزدش گرمه!   بعد هم بلاکش کنه

یا ارحم الراحمین

بگو دختره  و بلاک کنه و بهش بگه لطفا حد خودتو بدون من دوس دختر دارم 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
شمارشو پاک کرد ولی باز دختره پیام میده هر دو هفته ماهی یبار 

دیگه نظر منه این اگه کسی خودش نخواد طوری رفتار میکنه که اصلا دختره پیام ،زنگ نزنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده