2777
2789

ما عقد خصوصی کردیم هنوز نامزد نکردیم ولی برنامشو داریم 

یه خانمی هست که ایشون ۴ ساله که به دوست من پیام میده 

حرفای بدی هم نمیزننا 

ولی رابطه قبلی این اقا به دلیل وجود اون خانوم خراب شد 

البته به خانومه گفته من دوست دختر دارم میخوایم ازدواج کنیم 

ولی دختره مسافرت میره برای نامزدم سوغاتی میگیره و بهش پیام میده و اسمشو + جان خطای میکنه

و نامزدمم پیامارو برام اسکرین میفرسته و میگه چی جوابشو بدم 

به نظرتون چی بگم ؟ چه واکنشی نشون بدم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگمباید تموم بشه این دوستی 

هرچند که بنظر نمیرسه نامژد شما منظوری داشته باشن چون شات میده

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

خانومه رابطه قبلی آقا رو خراب کرده 

هنوز ول کن نیست؟!؟! 

والا باید نامزدت تمومش کنه 

آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بگو هر رابطه ای تو زمان مجردی داشتی دیگه باید تغییر کنی نمی شه که تو دوران تاهل مثل مجردی زندگی کرد!   بگو همیشه خودت بزار جای من،  اگه با همکار مرد مدام پیام عزیزم و جانم می دادم تو چه حسی پیدا می کردی؟  تعهد مگه غیر از اینه؟

یا ارحم الراحمین
چرا ؟ 

چون یبار رابطش بخاطر اون خانم خراب شده هنوز باهاش در ارتباطه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️