2777
2789
عنوان

چقد یک نفر میتونه مهربون باشه؟🥺🫂

179 بازدید | 17 پست

میشه شما هم دعا کنید برا سلامتیش و اینکه دست ب خاک بزنه براش طلا بشه🥺♥️

(مامانم زنگ زده اقات اومده واسمون موز انبه آورده)

با یه نصاب آورده دستگاه تصفیه آب خریده واسمون دستگاه تصفیه آب نصب کرده 

هم واسه مامان خودش هم واسه مامانم اینا !

خوشحالم که خدا یکی از پسرایی ک مهربونه سر راهم قرار داده♥️

انشاالله خدا به همه زندگی ها ارامش بده♥️🫂

عزیزمممم

خدا به مالش برکت و تنش سلامتی بده

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله انشالله به پای هم پیر بشین😍♥️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

تو‌چرا میسوزی؟ کسی نگف بیا نظر بده ببین کار بزرگی کرده یا نه  اتفاقا اکثر داماد ها مثل تو ذات ...

وااای 😄😄😄 چته؟ 

خدا شفات بده . خب برو ذوق موز و انبه رو بکن. تو محبت ندیدی دلیل نمیشه فحش بدی 😄😄😄

وااای 😄😄😄 چته؟  خدا شفات بده . خب برو ذوق موز و انبه رو بکن. تو محبت ندیدی دلیل نمیشه فحش ب ...

ببند بابا من محبت ندیدم یا تو با زبون مثل مارت؟؟ مشخصه کی ندیده 

از همون دسته شوهرایی داری ک نمیزاره بری بیایی میگی کاری نکرده ک واسه همین داری جر میخوری 

ببند بابا من محبت ندیدم یا تو با زبون مثل مارت؟؟ مشخصه کی ندیده  از همون دسته شوهرایی داری ک ن ...

ای بابا. قرص هات رو سر وقت بخور تا بازم برات موز و انبه بخره بیای اینجا ذوق مرگ بشی 😄😄😄

ای بابا. قرص هات رو سر وقت بخور تا بازم برات موز و انبه بخره بیای اینجا ذوق مرگ بشی 😄😄😄

توام بزار تشت آب خنک شه اتیش نگیره تا ذاتت خوب شه یکی گیرت بیاد ک پاچه مردم نگیری

اوخی😍انشالله همیشع همین طور باشن 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
اوخی😍انشالله همیشع همین طور باشن 

ممنون مهربون♥️🫂خیلی خوشحال میشم وقتی ادم های مهربون و مهربونای هاشون میبینم مثل خودت🫂

بعضیا کاربرا دقیقا عین دنیا واقعی ذات نامهربونی دارن مثل کامنت های بالا