2777
2789

خانما 25 سال 

سختی کار باید محل کارت که بیمه برات رد میکنه یه مدرک داشته باشه یادم رفت اسمش رو جواز کسب نه اون یکی فکرکنم گواهی فعالیت صنعتی باشه اسمش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با بیمه ای که برات رد کردن عنوان کار سخت و زیان آور قید بشه که 20 ساله بازنشستی

پرستارا هم همه نه بعضی از بخش ها سختی کار دارن

باید ببینی قوانین جایی که کار میکنی برای خانم ها چطوره

همه ارگان ها قوانین یکسانی ندارن

مرسی پس سی سال نیست و بیستو پنج سال میشه بازنشست شد

ببین جاهای مختلف فرق داره مثلا میدونم دولتی ها قوانینشون فرق داره ولی تامین اجتماعی 25 سال هست منتهی سنت هم باید به یه عددی برسه 

یا وقتی سنت به یه عددی برسه دیگه سابقه کاریت مهم نیست ولی همه اینها روی عدد دریافتیت تاثیر میزاره 

شما میتونی تو هر سنی با ده سال سابقه بازنشیت بشی که از یک ماه حقوق 10 روز بهت تعلق میگیره کلا قوانین پیچیده است اون 25 سال هم باید ثابت بشه هم مرخصیه سالیانه ازش کم میشه کلی تبصره و ماده داره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اگه با بیمه ای که برات رد کردن عنوان کار سخت و زیان آور قید بشه که 20 ساله بازنشستی پرستارا هم همه ...

شنیدم ک اگ عنوان شغلی بخوره پرستاری اخر کار میتونم ی مبلغ بدم بیمه و سختی کار بگیرم نمیدونم درسته یا ن

تامین اجتماعی.با چهل سال  یا چهل و دوسال سن و بیست سال سابقه میتونن با بیست روز حقوق بازنشسته ب ...

تفاوت حقوق بیست سال و بیستو پنج سال چفدره برا بازنشستگی مبلغ زیاده؟

اگه با بیمه ای که برات رد کردن عنوان کار سخت و زیان آور قید بشه که 20 ساله بازنشستی پرستارا هم همه ...

شنیدم اخه ک میشه بعدا برم بیمه و بیمه ازم ی مبلغ میگیره اگ ثابت بشه پرستار بودم ب عنوان سختی کار و میتونم از سابقه سختی کارم استفاده کنم

تفاوت حقوق بیست سال و بیستو پنج سال چفدره برا بازنشستگی مبلغ زیاده؟

بستگی به میانگین چند ماه آخرین حقوق داره...یکی مدرکش لیسانسه....گروه بالا داره....پایه حقوقش بالاس.....اضافه کار داره.............یکی هم با مدرک زیر دیپلم........پایه حقوق پایین..............نمیشه همینجوری گفت چقدر فرق دارن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387