2777
2789
بستگی به میانگین چند ماه آخرین حقوق داره...یکی مدرکش لیسانسه....گروه بالا داره....پایه حقوقش بالاس.. ...

اها خیلی خستم دلم میخاد ب هر نحوی بیست سال خودم بازنشست کنم و الان شنیدم اداره کار برا خانما هم شده سی سال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا قصدم اعتماد بنفس دادن الکی نیست چهرت خیلی نازه. واقعا بد نیست اصلا ابدا 

باور کن حاضر نیستم ی عکس بگیرم الان این فقط بخاطر پسرم گرفتم شدیدا با قیافم مشکل دارم شدیدا 

کاش میشدمرسی اولین نفری هستی ک بهم اعتماد بنفس میدی

فدات. فقط خودتی ک میتونی بخودت کمک کنی. میگن هرچی راجب خودت بگی همه همینطور نگات میکنن 

میگن مظلوم خودش میخواد مظلوم دیده شه 

مثلا اگه کسی مثل شوهرت بهت اعتماد بنفس بده عالیه. من شوهرم خیلی روم تاثیر داشت

فدات. فقط خودتی ک میتونی بخودت کمک کنی. میگن هرچی راجب خودت بگی همه همینطور نگات میکنن  میگن م ...

کلا شوهرم تغییرات منو نمیفهمه در همین حد بگم ک سرش انقدر گرم کاراش ک گاهی میگم از کنار هم رد شیمم نمیشناستم خانواده خودمم ک خاهرم رو میکوبن تازه تو سرم خانواده شوهرم فاجعه