2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه خدا خیرتون بده ببخشید میپرسم چند روزه نتیجه داد؟ ب قیمت فروختید؟

مال ماهم فروش نرفته پولشون کمه یا به هم میخوره پشیمونشون میکنن بعضیا :/ 

حتی قسطی هم قبول کردیم 

مثلا فلان مقدار بدن .. ۳۰۰ تومن دیگشو بصورت چک دوسه ماهه بدن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مال ماهم فروش نرفته پولشون کمه یا به هم میخوره پشیمونشون میکنن بعضیا :/  حتی قسطی هم قبول کردی ...

این کاری ک بالا گفتن انجام بده منم انجام میدم دعا کن برام سه تا صلوات بفرس منم برات می‌فرستم 

این کاری ک بالا گفتن انجام بده منم انجام میدم دعا کن برام سه تا صلوات بفرس منم برات می‌فرستم 

دعا چندتا نوشتم رو کاغذ گذاشتیم تو درز دیوار بعد چندوقت افتاده بود همسرمم اوردش خونه و دیگه نبردش 😂 

خانمی اینجا بودن چندتا راه رو رفتن و ب ما گفتن ، خونه خودشون فروش رفت با اینکه ۸ روز ‌کمتر وقت داشتن .. و در جریان تاپیکهاشون بودم.. 

ما یه خونمون فروش رفت و یه نماز خونده بودم فقط

این یکی نمیرههه .. البته برا این خیلی وقته دعا و نماز و .. نخوندم ,😩 مشتری خیلی اومد ولی خب نشد 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چه دعاهایی نوشتید 

یه سایت بود برای پارساله این قضیه فکر کنم اگر پیداش کردم میفرستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40