2777
2789
عنوان

کسایی که هنرستان وارد رشته گرافیک شدین بی زحمت یه لحظه میشه بیایین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزممم😁 راضی بودی؟بهتون اصولی یاد دادن؟ هنرستانت چطور بود؟الان چی کار میکنی؟بهت نگفتن مثلا ...

فداتشم

من راهنمایی رتبه اول بودم معدلم ۱۹/۵ بود و خیلی علاقه دارم به کامپیوتر

شما اگه میخوای بری هنرستان شاخه اش رو باید مشخص کنی اینکه به چی علاقه داری؟

بعضیا صرفا بخاطر آسونی میان که سخت در اشتباهن

پیش زمینه نمیخواد از صفر یاد میگیری

اگه به صورت کلی کامپیوترو دوس داری برو فنی

اگه بخشی ازش رو بیشتر دوس داری و میخوای تخصصی تر روی چیزی کار کنی برو کاردانش

بقیشو تو یه کامنت دیگه میگم

.
فداتشم من راهنمایی رتبه اول بودم معدلم ۱۹/۵ بود و خیلی علاقه دارم به کامپیوتر شما اگه میخوای بری ه ...

من خودم 25 سالمه دختر خالم 14 سالشه میگه میخواد بره کامیپوتر برای اون می پرسم..یعنی کارودانش بهتره؟؟به شما چی یاد دادن

اره دیگه امسال کتاب تصویرسازی وعلم مناجظر و مرایاک همون پرسپکتیو میشه و طراحی داری... مارک خوب دیگه ...

بعد یه سوال، شما که درسشو خوندین، موقعیت شغلیش چجوری بود؟ از کدوم سال میشه کار کرد، میزان سختیه گرافیک چقدره؟

مرسی عزیزممم😁 راضی بودی؟بهتون اصولی یاد دادن؟ هنرستانت چطور بود؟الان چی کار میکنی؟بهت نگفتن مثلا ...

خب من عاشق برنامه نویسیم کازدانش رفتم زشتمم توسعه دهنده پایگاه داده اس بستگی داره معلمت چه زبانی یادت بده زبان های پایه رو یاد میگیری ولی بخوای برنامه نویس شی باید بری کلاس بعد هنرستان و رو یه زبان به صورت تخصصی کار کنی تا موفق شی.

راضیم ولی مشکلش اینه کاردانش کنکور نداره و برای دانشگاه باید کتابای فنی رو بخونی یکم سختت میشه 

.
من خودم 25 سالمه دختر خالم 14 سالشه میگه میخواد بره کامیپوتر برای اون می پرسم..یعنی کارودانش بهتره؟؟ ...

آها عزیزم ایشالا موفق باشن اگه علاقه داره خیلی خوبه واقعا 

کلا پول توشه اینطور بگم😂

اگه میخواد بعد هنرستان کار کنه بره کاردانش

اگه میخواد بره دانشگاه فنی رو انتخاب کنه بهتره

کاردانش رو یه موضوع خاصی تخصصی یاد میگیرن

فنی اکثر موضوعات رو به صورت مبتدی یاد میگیرن

.
آها عزیزم ایشالا موفق باشن اگه علاقه داره خیلی خوبه واقعا  کلا پول توشه اینطور بگم😂 اگه میخو ...

عزیزم ممنون از اطلاعاتت 

اخه من خودم تصورم از کارودانش یه چیز دیگه بود همه میگفتن برای تنبلاست بعد شما میگی کارودانش تخصصی تر از فنی حرفه ای یاد میدن.اگه کنکور نده بعدش چی میشه؟میره کار میکنه؟مدرک چی

عزیزم ممنون از اطلاعاتت  اخه من خودم تصورم از کارودانش یه چیز دیگه بود همه میگفتن برای تنبلاست ...

خواهش میکنم

منم مامانم همین عقیده رو داشت گریه میکرد نرم این رشته ولی الان بهش ثابت کردم که اشتباه میکرده.

آره شما سرچ کنید متوجه میشید فنی رشته کامپیوتر فقط یه دونست ولی کاردانش رشته های مختلفی داره،

من کاردانش بودم بعد از دوازدهم کنکور دادم و تابستون رفتم کلاس برنامه نویسی یعنی درسای فنی رو خوندم درسای خودمم خوندم البته شبیهن درسا به هم ولی برای کنکور باید فنی رو بلد باشی،بعد برنامه نویسی رو رفتم الان یه ساله هم دانشگاه رو میرم هم برنامه نویسیمو رفتم و رو پروژه کار میکنم خیلیم راضیم بنظرم کلاسای برنامه نویسی که رفتم خیلی مفید تر از دانشگاهم بوده تو این یه سال

.
خواهش میکنم منم مامانم همین عقیده رو داشت گریه میکرد نرم این رشته ولی الان بهش ثابت کردم که اشتباه ...

یعنی به طور کلی از انتخابت راضی هستی؟

و الان درامد داری؟

مثلا شما کتابای فنی حرفه ای رو خوندی، اذیت نشدی؟ 

پس شما میگین دختر خالم بخواد بره کامپیوتر از کار و دانش اونجام بین چند تا چیز باید انتخاب کنه؟

ببخشیدا انقدر سوال میپرسم😁😁

خواهش میکنم منم مامانم همین عقیده رو داشت گریه میکرد نرم این رشته ولی الان بهش ثابت کردم که اشتباه ...

و در اخر عزیزم..شما دوستی داشتی که هدفش مثل شما باشه بره ریاضی؟اخه همه به دختر خالم میگن بره ریاضی دانشگاه مهندسی کامپیوتر بخونه