2777
2789
شماها سرتونو بکنید تو برف مقاله علمی واسش هست حرف من سند نیست، مقاله سنده

لابیاها هیچ حسی جنسی ندارن داشته باشنم خیلی کمه بیشترین حس جنسی بر کیلستوریسه 

خیلی ببخشید  اما تو بشین پایین کیلستوریسو بمالیم میبینی تحریک نمیشی ولی ب اون بالا دس بزنی تحریک میشی

اوناییم که حسشون رفته دکترشون بد بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید حواستون باشه به دکترتون بگید کاملا لابیا رو برنداره، فقط کوتاه تر کنه همین. چون بعضی دکترای بی تجربه کلا از ته لابیارو برمیدارن و برای همین دچار عوارض میشن و بخیه اذیتشون میکنه. 

ولی تا دو هفته باید اروم راه برید اروم بشینید انتی بیوتیک مصرف کنید و ترجیحا تایم عمل رو بندازین برا زمانی که هنوز به پریودوت دو هفته مونده باشه چون پد بهداشتی ضخیم میتونه جای بخیه هارو اذیت کنه. 

تا شصت روز هم نباید رابطه ج*نسی داشته باشید. 

همین 

دردش هم بسته به آستانه ی تحمل خودتونه ولی برای من کلا یک شب درد داشت که مسکن خوردم خوابیدم. 

من البته همزمان بواسیرمم برداشت دکترم اون خیلی دردش برام بیشتر بود و بیشتر اذیت شدم تا لابیاپلاستی. 

ولی واقعا برگردم عقب حتما اینکارو میکنم. 

شماها سرتونو بکنید تو برف مقاله علمی واسش هست حرف من سند نیست، مقاله سنده

من خودم مترجم حوزه پزشکی و‌درمان هستم عزیزم برای کلی از پزشکا مقاله های به روز دنیارو ترجمه کردم اتفاقا یکیشم همین بود! خواستی برات میفرستم. و تجربه ی شخصی خودمم گفتم بهت رو هوا حرف نزدم که! 

لابیاها هیچ حسی جنسی ندارن داشته باشنم خیلی کمه بیشترین حس جنسی بر کیلستوریسه  خیلی ببخشید &nb ...

دکتر عصبو نمیکشه بیرون بگه آخی اینو نگهدارم واسه مریضم که حسش از بین نره

وقتی بافت جدا میشه حسشم از بین میره

انگار بگی نوک انگشتو اگه خوب عمل کنن خوب قطعش کنن حسش از بین نمیره، نه هر بافتی به محض جدایی حسشو از دست میده تازه اگر شانس بیاری و کلا اون عصب از بیخ از کار نیفته و بافتی که مونده حس داشته باشه

این عمل یه جنایت بررگه و اگر بهش تن دادین دلیل نمیشه بقیه رو هم تشویق کنین بهش برای ناقص سازی جنسی

اتفاقا اون بخش حس بسیار خوبی داره

متصل به کلیتوریسه و نقشه اعصاب اون منطقه رو سرج کنی میبینی همون اعصاب داخل کلیتوریس، کشیده شدن تا اونجا داخل لابیا ها 

پس این چیز جداگونه ای نیست

و شما با عمل اون بخش رو قطع میکنی کاملا

واقعا ؟ ولی آدم خودش اذیت میشه 

از چی؟

بزرگی بیش از خد لابیا اونم تو شرایط خیلی خیلی خاص ممکنه عمل لازم باشه

لابیا پلاستی عمل جراحی زیبایی نیست و نباید باشه در دسترس عموم

این فقط یه سودجویی بزرگه

من خیلی بزرگ نیستن حتی دکترمم گفت توخیلی بزرگ نیست ولی خودم بدم میاد..یعنی شما راضی بودی؟؟عملش درددا ...

ببین حرف دکتر رو ارجحیت بده تا حس خودت، نود درصد خانوما به اندام جنسیشون حس بدی دارن و حتی اگر هیلی زیبا هم باشه درک نمیکنن زیباییشونو، در نهایت علف باید به دهن بزی شیرین بیاد😂😂اگه دکتر بهت گفت خیلی بزرگ نیست و خودتم اذیت نمیشی پس بیخیال، بزار تو سن بالا اینکارارو کن. من بله خیلی راضی بودم، دردشم با مسکن کاملا قابل تحمل بود. ولی مراقبت میخواد 

عزیزم خب شد اومدی تو این تاپیک  یه سوال این عمل تیرگیه لبه لابیاهارم رفع میکنه ؟  تو تیر ...

اره دقیقا، ببین لابیاها معمولا اگه بزرگ باشن پایینشون تیره تر از بالاشونه، بالاشون صورتیه، دکتر اون قسمتای تیره تر و‌پوستای اضافی رو برمیداره. برای منم برداشت راضی بودم. فقط حواست باشه تا ته برنداره لابیارو وگرنه عوارض داره مثل خشکی واژن و دفرمه شدن و اینا. فقط کوتاه کنه در حدی که تیرگی ها بره و حالت اویزون نداشته باشن. 

سوال دیگه ای داشتی بپرس بیدارم تا ده دقیقه دیگه