2777
2789
خخخ ترسیدم واقعا.. آخه می‌دونی اعتماد بنفسم خیلی کم شده پیش شوهرم..واقعا دارم اذیت میشم 

بترس چون نصف حس جنسیتو از دست میدی و دکترای سودجو و ادمایی که خودشون عمل کردن میگن نهههه اصلا اینطوری نیست

مثل اون روباهه که دمش کنده شده بود رفت به کل روباها گفت بدون دم مد شده برید دماتونو بکنید بعد همه رفتن با کلی درد دمشونو کندن تا اخر عمر درد کشیدن ولی تو ظاهر خندیدن گفتن به بقیه میبینی چقد قشنگ شدم؟

پس این بلا رو سر خودت نمیاری

اعتماد به نفس هم نمیخواد خودش پو.. استاره؟

این هیچ عیب و چیز بدی محسوب نمیشه کاملا طبیعیه

شوهرتم حرفی زده بگو بگم چی جوابشو بدی

قابل توجه دوستی که‌گفته لابیا حس و عصب داره، 

گویا هنوز فرق کلیتوریس و لابیارو نمیدونید 

اون‌کلیتوریس هست که حس و‌عصب داره و‌‌ تو بعضی کشور های عربی مثل مصر برای اینکه نیاز جنسی دخترارو سرکوب و خاموش کنن و سر به زیرشون کنن اصطلاحا "ختنه" میکنن که تو زنا میشه برداشتن و‌قطع عضو کلیتوریس. 

لابیا دو قسمت مینور و‌ماژور داره 

تو عمل لابیاپلاستی قسمت لابیا مینور برداشته میشه و خیلی شکل زیباتری میده. حالا بعضیا اون‌پوست روی کلیتوریسشون هم چروک و بزرگه که با عمل هودکتومی "فقط پوست اضافی" برداشته میشه. 

عمل لابیا پلاستی آسیبی هم به بکارت نمیزنه. 

من خیلی حس خوبی پیدا کردم بعد از لابیا پلاستی و خیلی راضیم. جالب اینجاست بعدش دیگه هیچوقت عفونت نگرفتم، 

رو سطح بهداشت اندام جنسیتون هم تاثیر میزاره چون پوستای اضافی برداشته میشه.  اگر لابیاتون خیلی بزرگ و اویزونه بنظرم حتما لابیا پلاستی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما انجام دادین؟؟میشه توضیح بدین درموردش

نه ولی دوستم انجام داد و انقد سفت بخیه شده بود که راه میرفت حس درد و کشیدگی داشت حتی نمیتونست پاهاشو یکم باز کنه مثل ژاپنیای قدیم راه میرفت

بیچاره شد

دهنش سرویس شد

بعدم میگفت من دیگه حس جنسیم خیلی ضعیف شده

بترس چون نصف حس جنسیتو از دست میدی و دکترای سودجو و ادمایی که خودشون عمل کردن میگن نهههه اصلا اینطور ...

دقیقن کی ب تو گفته که حس جنسیشو از دس میده؟؟😐

انقدم با اطمینان میگی؟

یچی شنیدین فقط در مورد این عمل هی دارین میکنین تو گوش ملت وقتی عمل کردی خدت حس جنسیت کم شد بیا بگو این عمل بده حس جنسیو کم میکنه

قابل توجه دوستی که‌گفته لابیا حس و عصب داره،  گویا هنوز فرق کلیتوریس و لابیارو نمیدونید  ...

عزیزم خب شد اومدی تو این تاپیک 

یه سوال این عمل تیرگیه لبه لابیاهارم رفع میکنه ؟ 

تو تیرگی داشتی قبل عمل؟ الان چ رنگیه؟

من نگفتم حس و عصب نداره، منظورم حس و عصب جنسی بود عزیزم.  اون قسمتی که عامل تحریک جنسی هست کلی ...

ببین

یه دستگاهه

به مجموعه دستگاه میگن دستگاه جنسی

اونجا هم حس داره حسشم جنسیه اتفاقا

شما فک میکنید کل بدن زن خنثی ست یه دونه کلیتوریس حس جنسی داره

نخیر اینطور نیست

و شما داری بخشی از دستگاه جنسی رو میکنی میندازی دور

در ضمن ختنه ای که ازش حرف زدین هم به هم دوختن لابیا هاست

نه بریدن کلیتوریس

دقیقن کی ب تو گفته که حس جنسیشو از دس میده؟؟😐 انقدم با اطمینان میگی؟ یچی شنیدین فقط در مورد این ع ...

شماها سرتونو بکنید تو برف

مقاله علمی واسش هست حرف من سند نیست، مقاله سنده

قابل توجه دوستی که‌گفته لابیا حس و عصب داره،  گویا هنوز فرق کلیتوریس و لابیارو نمیدونید  ...

من خیلی بزرگ نیستن حتی دکترمم گفت توخیلی بزرگ نیست ولی خودم بدم میاد..یعنی شما راضی بودی؟؟عملش دردداشت؟