2777
2789
عنوان

بچه های خواهر شوهرم همش خونمونن

543 بازدید | 17 پست

سلام لطفا تجربه دارا بیان راهکار بدن . تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی میکنیم پدرمون در اومده . صبح ک میشه بچه های خواهر شوهرم میان در خونمون تند تند در میزنن باز هم نکنی لگد میزنن شوهرم خوابش صبح ها سنگینه نمیفهمه ولی منو دخترم بیدار میشیم . نمیگن بچه کوچیک داره شاید نخوابیده . بعد ک شوهرم میره سر کار  میان یک ربع در میزنن پشت در وایمیستن و بلند بلند داد میزنن فاطمههه باز کن .. کل ساختمون میفهمن اینا اومدن در خونه من . کاش فقط بیان آرووم بشینن بازی کنن . پنجاه بار در یخچالو وا میکنن میرن سر کمدام لباسای دخترمو به هم میریزن دخترشم میره ی دور همه لوازم آرایشامو به خودش ، تازه پنج سالش بیشتر نیست. هر دفعه هم میان از وسیله های دخترم میبرن خونشون خراب میکنن نمیارن ، ن ک نداشته باشن ها چند برابر دارن بعدم بلاخره پدر و مادرم هزینه کردن ک اینا بیان خراب کنن؟ اینا ب کنار میان خونه رو شخم میزنن هرچی به دستشون برسه رو خراب میکنن . میرن تو اتاق شخصی منو همسرم رو بالشامون میخوابن رو تخت بپر بپر میکنن روکش مبلا رو خراب میکنن میرن بالا مبلا میپرن پایین . نمیدونم هواسم به بچم باشه یا اینا ، هی باید دنبالشون بدوم بگم نکن دست نزن .. در خونه رو هم وا نکنم زنگ میزنن تلفن خونه ک چرا باز نمیکنی خیلی بی ادبن میخوام پوشک بچمو عوض کنم میبرمش تو اتاق میان درو وا میکنن ک ببینن چه خبره . یکسره هم مریضن میان رو سر دخترم سرفه میکنن . پارسال هم شپش داشتن کل ساختمون ازشون گرفتن . از دستشون آسایش ندارم . برعکس خواهر شوهرم خیلی مهربونه خودشم از دست بچه هاش اعصاب نداره باهاشم رودروایستی دارم نمیتونم بگم نفرست.  شوهرمم گفت من ب خواهرم میگم ولی نزاشتم مترسم ناراحت شه ته دلش . انقدر خوبه نمیخوام ناراحت شه موندم ب خدا چیکار کنم . 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

وای خدا صبرت بده

اما اگه قبل ازدواج گفته بود همسرت و شمام قبول کردی

به زبون خوش الان رامش کن مستقل شید

اگرم همون اول نگفتن که با مادرشون تو ی ساختمونن که دیگه برگ برنده دست شماست 

اینکه با نظرم مخالفید و ریپ نمیکنید نشانه ی شخصیت شماست 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار شوهرت موضوع رو مطرح کنه و بگه ما بچه کوچیک داریم که نیاز به خواب داره اما بچه های تو خیلی سر و صدا دارند ضمنا خانمم هم چون شب ها به بچه رسیدگی میکنه در طول روز نیاز به استراحت داره

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
در اتاقا رو قفل کن  ،باهاشون جدی باش ،بیرونشون کن .میگی مادرشون خوبه میدونه بچه هاش فضولن

مگه همین کارو بکنم 🙁

وای خدا صبرت بده اما اگه قبل ازدواج گفته بود همسرت و شمام قبول کردی به زبون خوش الان رامش کن مستقل ...

دارم آرووم ارووم روش کار میکنم ولی با این اوضاع فک نکنم تا یکی دو سال دیگه بشه 

بزار شوهرت موضوع رو مطرح کنه و بگه ما بچه کوچیک داریم که نیاز به خواب داره اما بچه های تو خیلی سر و ...

کاش فقط این باشه میان تو راه پله جیغ میزنن بچمم  خوابش خرگوشیه هی بیدار میشه . بعدم همه ساختمون عاصی شدن از دست سرو صدای اینا 

چجوری خوبه وقتی درک نمیکنه و هربار باز بچه هاشو می‌فرسته در خونت.خوب ینی چجوریه؟

من سنم کمه ی موقع ی چیزی بلد نباشم راهنماییم میکنه مهربونه و غیبت و اینا نمیکنه پشت سرم حرف ببره بیاره . بنده خدا میگیرتشون بچه هاش حرف گوش کن نیستن انقد جیغ و گریه میکنن یا یواشکی میان . نمیدونم انگار خونه ما شیرنی میدن براشون