سلام لطفا تجربه دارا بیان راهکار بدن . تو یه ساختمون با خانواده شوهر زندگی میکنیم پدرمون در اومده . صبح ک میشه بچه های خواهر شوهرم میان در خونمون تند تند در میزنن باز هم نکنی لگد میزنن شوهرم خوابش صبح ها سنگینه نمیفهمه ولی منو دخترم بیدار میشیم . نمیگن بچه کوچیک داره شاید نخوابیده . بعد ک شوهرم میره سر کار میان یک ربع در میزنن پشت در وایمیستن و بلند بلند داد میزنن فاطمههه باز کن .. کل ساختمون میفهمن اینا اومدن در خونه من . کاش فقط بیان آرووم بشینن بازی کنن . پنجاه بار در یخچالو وا میکنن میرن سر کمدام لباسای دخترمو به هم میریزن دخترشم میره ی دور همه لوازم آرایشامو به خودش ، تازه پنج سالش بیشتر نیست. هر دفعه هم میان از وسیله های دخترم میبرن خونشون خراب میکنن نمیارن ، ن ک نداشته باشن ها چند برابر دارن بعدم بلاخره پدر و مادرم هزینه کردن ک اینا بیان خراب کنن؟ اینا ب کنار میان خونه رو شخم میزنن هرچی به دستشون برسه رو خراب میکنن . میرن تو اتاق شخصی منو همسرم رو بالشامون میخوابن رو تخت بپر بپر میکنن روکش مبلا رو خراب میکنن میرن بالا مبلا میپرن پایین . نمیدونم هواسم به بچم باشه یا اینا ، هی باید دنبالشون بدوم بگم نکن دست نزن .. در خونه رو هم وا نکنم زنگ میزنن تلفن خونه ک چرا باز نمیکنی خیلی بی ادبن میخوام پوشک بچمو عوض کنم میبرمش تو اتاق میان درو وا میکنن ک ببینن چه خبره . یکسره هم مریضن میان رو سر دخترم سرفه میکنن . پارسال هم شپش داشتن کل ساختمون ازشون گرفتن . از دستشون آسایش ندارم . برعکس خواهر شوهرم خیلی مهربونه خودشم از دست بچه هاش اعصاب نداره باهاشم رودروایستی دارم نمیتونم بگم نفرست. شوهرمم گفت من ب خواهرم میگم ولی نزاشتم مترسم ناراحت شه ته دلش . انقدر خوبه نمیخوام ناراحت شه موندم ب خدا چیکار کنم .
خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزار شوهرت موضوع رو مطرح کنه و بگه ما بچه کوچیک داریم که نیاز به خواب داره اما بچه های تو خیلی سر و صدا دارند ضمنا خانمم هم چون شب ها به بچه رسیدگی میکنه در طول روز نیاز به استراحت داره
چجوری خوبه وقتی درک نمیکنه و هربار باز بچه هاشو میفرسته در خونت.خوب ینی چجوریه؟
من سنم کمه ی موقع ی چیزی بلد نباشم راهنماییم میکنه مهربونه و غیبت و اینا نمیکنه پشت سرم حرف ببره بیاره . بنده خدا میگیرتشون بچه هاش حرف گوش کن نیستن انقد جیغ و گریه میکنن یا یواشکی میان . نمیدونم انگار خونه ما شیرنی میدن براشون
خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍