2777
2789
عنوان

میخوام حنا بزارم بیاید یه لحظه

196 بازدید | 26 پست

من موهام ریزش داره میخوام حنا بزارم تقویت بشه من تا حالا اصلا حنا نزاشتم و رنگ نکردم و موهام همون رنگ خودش خرماییه تیرست و اندازشم تا وسط باس*نمه 

میخوام موهام یه رنگ قهوه ای روشن بگیره میشه بگید با چی ترکیب کنم؟ اصلا نمیخوام قرمز شرابی یا نارنجی شه فقط قهوه ای حالا قهوه ای روشن هم نشد موردی نداره فقط نارنجی اصلا نه 

لطفا راهنمایی کنید و بگید برا اندازه موهای من چقدر لازمه ممنونتون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پودر قهوه قاطی کن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

من سال هاست که حنا و قهوه را قاطی میکنم بعد روش چایی دم کرده داغ میریزم هم میزنم  میذارم دو ساعت بمونه تا رنگ بده بعد میذارم روی سرم و با کیسه میبندم یکساعت بعدهم میشورم .البته رنگش زیبا نمیشه ولی خوب طبیعی و سالمه .

میدونم حنا روی سر بعضی افراد باعث ریزش میشه دیگه شانسیه .

من سال هاست که حنا و قهوه را قاطی میکنم بعد روش چایی دم کرده داغ میریزم هم میزنم  میذارم دو ساع ...

رنگش چه جوری میشه؟ 

واقعا باعث ریزش میشه؟ همه میگن خیلی خوبه و قطع میکنه 

رنگش چه جوری میشه؟  واقعا باعث ریزش میشه؟ همه میگن خیلی خوبه و قطع میکنه

قهوه ای میشه ولی رنگ شیمیایی خیلی شیک ترهست اما خوب ضررهای خودشو داره .

من شنیدم بعضی ها ریزش میگیرن ولی ایشالا رو سر شما جواب خوبی بده .قرص هیر ویت هم روزی یه دونه بخورین ریزش رو قطع میکنه .

قهوه ای میشه ولی رنگ شیمیایی خیلی شیک ترهست اما خوب ضررهای خودشو داره . من شنیدم بعضی ها ریزش میگیر ...

امیدوارم رنگش خوب بشه بعد با چیز دیگه ای نباید قاطی کرد مثلا بابونه و تخم شنبلیله و زرده تخم مرغ و...؟ 

بله گلم من ریزشم روزانه حدود 600 _700 تایی هست و خب دلم نمیاد موهامو کوتاه کنم خیلی براشون زحمت کشیدم چند وقتی هم هست زینک میخورم امیدوارم جواب بده

امیدوارم رنگش خوب بشه بعد با چیز دیگه ای نباید قاطی کرد مثلا بابونه و تخم شنبلیله و زرده تخم مرغ و.. ...

کوتاه کنین سبک میشه جون میگیره.قرص هر ویت را حتما بخورین یکبار دکتر بمن گفت روزی ده دقیقه موهات رو در معرض آفتاب قرار بده .احتمالا برای ویتامین dگفته .بعد مهم تر از همه غم و غصه و استرس موجب ریزش میشه .

گاهی کمخونی هم دلیلش هست 

قهوه ای میشه ولی رنگ شیمیایی خیلی شیک ترهست اما خوب ضررهای خودشو داره . من شنیدم بعضی ها ریزش میگیر ...

گلم ببخشید خیلی سوال میپرسم من یه نفر رو دیدم خیلی رنگش قشنگ بود ازش قهوه ای خیلی روشن خیلی شیک و قشنگ بود بعد گفت حنا و قهوه گذاشته اگه شما حنا گذاشتین موهاتونو میشه عکس رنگ موهاتونو بدید اخه خیلی میترسم رنگش بد بشه 😢