2777
2789

سلام بچه ها من تا بحال دوبار کنکور تجربی دادم و برخلاف کلی تلاش و اینکه همیشه نفر اول مدرسه بودم به علاقم یعنی دارو و دندان نرسیدم یعنی اصلا رتبه خوبی نگرفتم و به پیرا ها علاقه ندارم 

تصمیم گرفتم حالا که تلاش کردم و نشد روی اون علایقم خط بکشم و از مسیر دیگه ای به موفقیت برسم 

میمونه معلمی اما با احترام به این شغل چیزی که من میخام یعنی پیشرفت شغلی و تحصیلی و موفقیت های بیشتر در این رشته نمیبینم . با پدرم مشاوره رفتیم و بعد صحبت رشته مدیریت رو بهم دادن و خودم هم دیدم که چیزهایی که میخام در این رشته هست و میخام به عنوان یک خانم محیط کار تمیز و جایگاه اجتماعی مناسبی هم داشته باشم

اما خیلی میترسم که نکنه معلمی ارجح تر باشه و انتخاب اشتباهی کنم 😔

برای من پیش رفت شغلی و تحصیلی و اینکه دوست دارم یه کار پشت میزی و تمیزی برای یک خانم باشه مهم هست 

نظر شماچیه ؟ 

بچه ها میدونم ممکنه اینکار جالب نباشه ولی خب تو این حیطه آشناهای زیادی دارم و اگه خودم هم تلاش کنم میتونم وارد بخش های مدیریتی بیمارستان یا بانک و... بشم تو دوران دانشجویی واسه کارآموزی و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مدیریت شک نکن،رشته آینده دارو با درآمد بالا،جایگاه اجتماعی خوبی هم پیدا میکنی منم مدیریتا رو زدم

ممنون شما اولین نفر بودی مدیریت رو بهتر دونستی قبلا پرسیدم همه گفتن فرهنگیان 

بنده خدا پدرم میگه بسته دیگه نظرخواهی نکن چون همسنای شما بیشتر بخاطر حقوق ناچیز دانشجویی میرن سمتش ولی من میگم اونو نمیخاییم به جای بهتری برسی فقط 

ممنون شما اولین نفر بودی مدیریت رو بهتر دونستی قبلا پرسیدم همه گفتن فرهنگیان  بنده خدا پدرم می ...

ببین عزیزم فرهنگیان‌ خوبه،ولی شما دنبال یه شغلی هستی که جایگاه اجتماعی بالایی داشته باشی،فرهنگیان نمیتونه شما رو به هدفت برسونه،وگرنه شغل کاملا امن و خوبیه،محیط کار مناسب،درامد خوب البته واسه خانوما این شغل اصلا واسه آقایون مناسب نیست،این حقوق دانشجویی این رشته و پر طرفدار کرده،البته معلم هم سختی زیاد داره،ولی مدیریت و رشته هایی مثل حسابداری میتونی به جایگاه های خوبی برسی من خودم یکی از آشنایان مدیریت خونده الان رئیس یه شرکت بزرگه تو تهران،معلمم میشناسم با چند سال سابقه حقوقش ۱۵ تومنه،حالا از خود فرهنگیان هم معلم شده،ولی اگر به معلمی علاقه داری فرهنگیان و اول بزن بعدشم کد رشته های مدیریت و بزن حسابداری هم خوبه ،من خودم اول فرهنگیان و زدم چون برام مهمه که شاغل بشم بعدش مدیریت و حسابداری ، معلمی علاقه میخواد نگید برم مدرسه عادت میکنم ما یه معلم داشتیم سال اخر دبیرستان معلم ریاضی بود انگار با فش و کتک میاوردنش سر کلاس خودشم هی میگفت من شغلمو دوس ندارم روز ادم باید از ۱۲ ظهر به بعد شروع بشه و این حرفا،حالا جوون هم بود خیلی سر همین علاقه نداشتنه کلاس ما بدبخت شد سر ریاضی ،من اگر کلاس خصوصی نمیرفتم نمیتونستم ریاضی رو پاس کنم شمام از الان ببین علاقه داری به این شغل و میتونی مدرسه و تحمل کنی،معلمی تو کشور ما انجور که باید جایگاه نداره

رشته مدیریت ،حسابدارب،حقوق،روانشناسی رشته هایی هستن که خودت باید تلاش کنی برای رسیدن به جایگاه خوب،کسایی که میگن خوب نیست تلاش نکردن تو کارشون همه ای کارا اینجوری ان باید تلاش کنی که بشی یه معلم خوب،یه وکیل خوب اگر آسون بود الان همه دکتر مهندس بودن

رشته مدیریت ،حسابدارب،حقوق،روانشناسی رشته هایی هستن که خودت باید تلاش کنی برای رسیدن به جایگاه خوب،ک ...

درسته ممنونم 🙏🌸

دقیقا مشکلم تو اولویت هاست 

شما فرهنگیان بیارید میرید درسته ؟

ببین عزیزم فرهنگیان‌ خوبه،ولی شما دنبال یه شغلی هستی که جایگاه اجتماعی بالایی داشته باشی،فرهنگیان نم ...

منم هر چی معلم داشتم شاکی و ناراضی بودن و یک زندگی معمولی و روتین داشتن حالا جز اساتید مطرحی که سرشناس هستن فکر نمیکنم معلمی پیشرفتی داشته باشه

درسته ممنونم 🙏🌸 دقیقا مشکلم تو اولویت هاست  شما فرهنگیان بیارید میرید درسته ؟

خواهش میکنم ❤️

اگه رتبه تون خوبه ،خیلی فکر کنید حیفه،علایقتونو بسنجید 

بله من بیارم میرم،امسال به احتمال خیلی زیاد هر چی قبول بشم میرم 

منم هر چی معلم داشتم شاکی و ناراضی بودن و یک زندگی معمولی و روتین داشتن حالا جز اساتید مطرحی که سرشن ...

بله واقعا هم در مقابل زحمتی که میکشن این حقوق هیچی نیست،کسی که میخواد معلم بشه باید قید پول و موقعیت بیشتر و بزنه،منم یکی رو میشناسم که دبیر هم هست تازه زبان و فلسفه منطق تدریس میکنه حتی روزای پنجشنبه ولی حقوقش چنگی به دل نمیزنه