2777
2789

سلام صبحتون بخیر دوستان🌱

میخوام قبل ازینکه برم پیش متخصص نظر شمارو بپرسم🙂🙏💚

چه آزمایش هایی یا سونوهایی انجام بدم برای اطلاع از

●ذخیره تخمدان 

●وضعیت فولیکول 

● تخمدان.

یه سوال دیگه >بعد چه چیزهای دیگه ای مهمه قبل از اقدام انجام بدم.

من ۱۶سالم بود بهم گفتن تنبلی تخمدان داری

هیچکدوم از علایم هاشو ندارم ن چاقی،ن موهای زائد واکثر مواقع پریودیم منظمه مگراینکه استرس داشته باشم اون ماه😬

اوایل ازدواجم رفتم پیش متخصص زنان یه عالمه دارو اینا برام نوشت نصفشو خوردم و بقیه رو دور انداختم (قرص فولیکول ،ویتامین و...)اصلا یادم نیس الان  اون متخصص اونموقعه چی گفت.

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان با یه سونو معمولی هم مشخص میشه که تنبلی تخمدان داری یا نه 

من مجردم بقیه چیزا رو نمیدونم 

ولی چند ساله که درگیرم دکتر اول برام آزمایش هورمونی و سونو نوشت که هم هورمونهام نامنظم بودن هم pco دارم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

توکه هیچ علاعمی نداشتی چطوری فهمیدی تنبلی تخمدان داری🤨

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خب الان چن سالته؟ سونو واژینال روز ۱۴ پریود باید بدی  و ازمایش هورمونی روز سوم پریود

۲۳.اینا برا چیه؟سونو واژینال و آزمایش هورمونی

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

به نظرم روز ۱۴ قاعدگی برو ،تا متوجه بشه تخمک‌گذاری و فولیکول مناسب داری یا نه.

بعدم هر دارویی که بهت داد لطفا طبق دستور پزشک ،کامل و مرتب استفاده کن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خب الان چن سالته؟ سونو واژینال روز ۱۴ پریود باید بدی  و ازمایش هورمونی روز سوم پریود

امروز روز سوم پریودیمه 

الان با یه سونو معمولی هم مشخص میشه که تنبلی تخمدان داری یا نه  من مجردم بقیه چیزا رو نمیدونم& ...

4ماه دارم دوفاستون میخورم انگار نه انگار اخه چه کوفیته این تنبلی تخمدان

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
الان با یه سونو معمولی هم مشخص میشه که تنبلی تخمدان داری یا نه  من مجردم بقیه چیزا رو نمیدونم& ...

منم اوایل پریم نامنظم بود ولی الانا خیلی خوبه ...وقتیم استرس میگیرم بهم میریزه.

۲۳.اینا برا چیه؟سونو واژینال و آزمایش هورمونی

سونو واسه اینکه تخمداناتو ببیینه وضعشون و شدتشو بگه و اندازه فولیکول

ازمایش هورمونیم واسه هورمونات دیگه

چون تنبلی هورمونارو ب هم میزنه و وقتی بالانس نباشن مشکل ایجاد میشه 

توکه هیچ علاعمی نداشتی چطوری فهمیدی تنبلی تخمدان داری🤨

دکتر بهم گفت .قبل از ازدواج  پریودیم نامنظم بود