۲۳ مرداد پری شدم برخلاف تصورم😐😐😐الان ماه دوم اقدامم ببینم خدا چی میخواد پری هامم اصلا منظم نیست این ماه هم نشدم میرم دکتر برام سونو بنویسه ممکن تنبلی یا کیست داشته باشم سابقه کیست تو ۱۴ سالگیمم دارم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
من امروز روز یازده سیکلمه و تازه امروز میخام کیت استفاده کنم
ببخشید تلفط کیت چجوریه
Keit
Kit
؟؟؟
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خودم ۱۹ سیکلم ۱۳ سیکل امپول ازادسازی زده بودم اما درست حساب اقدام نکردم..شوهرمم تحرکش کمه..حیفه اون فولیای خوبی ک داشتم این ماه😪البت باامپول و قرص فولی داشتم وگرنه ندارم
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ