2777
2789

داداش یه دختر رو بهش معرفی کردیم خودشم چند بار .رفت محیط کارش و اون رو پسندید یه جورایی دلبسته شد اما دفعات بعد دیدیم خیلی باهمکاری های اقا شوخی و خنده می‌کنند 

نمیدونم چی بگم نظری ندارم

ولی بهتر از الان یا قضاوت نکنید یا جلوی این وصلت و بگیری

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اوایل استخاره هم زدیم جوابش خیلی خیلی خوب اومد این .دیگه خیلی دلش گرم شد از جایی که خانواده دختر هم خیلی موجه بودند می‌خواستیم واقعا اقدام کنیم 

تجدید نظر کنید.‌.

یه کانال زدم برای آموزش رایگان ریاضی واسه پایه اول تا ششم..

هر کی دوست داره عضو بشه.کاملا رایگانه و فروش هیچ دوره ای نیست.

اینم لینکشhttps://eitaa.com/riyazi_assan

اگه آبی نیست براتون.این عبارت رو کپی کنید و برید تو پیام های ذخیره شده ایتا تایپ کنید و ارسال رو بزنید آبی میشه و بعد بزنید روش وارد بشید..

البته تازه زدم کانال رو و فعلا چیز زیادی داخلش نیست ولی به مرور میخوام مطلب بزارم.

برای پیشرفت درسی بچه هاتون خوبه

https://eitaa.com/riyazi_assan آموزش رایگان ریاضی

انشاالله  ازدواج می کنند برادرتون کار می کنه دیگه نیازی نیست خانمش کار کنه میشینه خونه خانمی میکنه

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
خنده میکنی؟

نه اونجا یه کلینیک دندانپزشکی هست بارها به بهانه کار و ویزیت رفتیم اما از یه جا به بعد دیدیم . با چندتا از همکاران مردشون خیلی بگو بخند دارند .تا جایی که همکار مرد میزد روی شونه دختره این داداشم اصلا خیلی حالش گرفته شد 

نه اونجا یه کلینیک دندانپزشکی هست بارها به بهانه کار و ویزیت رفتیم اما از یه جا به بعد دیدیم . ...

اگه رفتارشون با شما نمیخونه،همین الان منصرف شید.مطمئنا بعدها دچار مشکلات بیشتری میشین.مخصوصا که برادرتون ناراحت شده.هر چقدرم قبح همه چیزو ریخته باشن،اینکارا زشته.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بستگی داره چقدر باشه 

مثلا من با یه سری در ارتباطم نزدیک ۷ سال و اصلا جلو چشم اونا رشت کردم. خب طبیعیه وقتی شوخی میکنن میخندم یا وقتی من شوخی میکنم اونا هم میخندن 

شما باید ببینی رفتارش با یه غریبه که نمیشناستش چجوریه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

انشاالله  ازدواج می کنند برادرتون کار می کنه دیگه نیازی نیست خانمش کار کنه میشینه خونه خانمی می ...

عجبا...به نیت خونه نشین کردن یه ادم اجتماعی برن جلو. خب یه دختری که تو خونه هست انتخاب کنن که بهتره. 

بعدشم مگه ما شاغلا کلفتی میکنیم که ایشون اگر خونه نشین شه خانومی می کنه

اون خانومی نیستا خونه داریه. زن خان که نمیشه کلفت زیر دستش،باشه. 

خوشم میاد رن کار میکنه حرف در میارن کار نمی کنه بازم حرف در میارن

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .