2777
2789
عنوان

ميترسم خواهر شوهرم ازدواج نکنه و تا ابد مجرد بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 43 پست
😐😑 یه چی بگم به خدا توهین نیست ودوستانست عزیزم ،ولی این کاسه داغ تر شدن از آش یه جا کار دستت میده ...

کآسه داغ تر آش نشدم ، هیچی هم تاحالا به روش نیاوردم و اصلا کار به کارش ندارم فقط این حرفا که گفتم تو سرمه

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب ی کم اصلاح کنه صورتشو 

لباس مدرن تر بپوشه 

اگر نیازه ی کم به صورتش دست بزنه رژیم بگیره

اینا بی تاثیر نیست 

و البته اول خدا که انشالله ادم درستی در مسیر زندگیش بزارع و خوشبخت بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اینجور افراد معمولا خوش شانس ترن. همه چیز به موقعش اتفاق میفته. مخصوصا ازدواج. یهو همچین همه چی جور میشه که می مونی. باید به زمان بسپری. 

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
عزیزم خب ی کم اصلاح کنه صورتشو  لباس مدرن تر بپوشه  اگر نیازه ی کم به صورتش دست بزنه رژی ...

روم نمیشه بهش بگم باورت میشه ؟؟ 

و یه کم خانوادش سنتی هستن

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
میگی خواستگار زیاد داره بعد میگی دیگه پسر خوب نداریم بالاخره کیس مناسب داره یا نه؟ بعدم هر ...

داره ولی پسند نمیکنه 

یه خواستگار خوب براش اومده بود 

بهش گفته بود میای خونه بالای مادرم زندگی کنی 

اینم برگشته بود گفته بود باید از مامانم بپرسم 

بعد پسره خودش رفت گفت نمیخوام

اینجور افراد معمولا خوش شانس ترن. همه چیز به موقعش اتفاق میفته. مخصوصا ازدواج. یهو همچین همه چی جور ...

وای خدا کنه 

بخدا دوست دارم حتی از منم خوشبخت تر بشه

روم نمیشه بهش بگم باورت میشه ؟؟  و یه کم خانوادش سنتی هستن

البته که حق دارین ولی مثلا کنارش هستی بگو بیا ی کم زیر ابروهاتو‌بردارم 

باهاش برو خرید بگو حس میکنم فلان تیپ خیلی بهت میاد ی تن بزن و...

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ان شاالله بخت خوب قسمتش شه 

شما تازه اول راهید 

ولی کلا سعی کنید وقتی تو هر چی اول راهید طرف و طرف های مقابلتونو انقدر بزرگ نکنید ک دوروز دیگه خدایی نکرده ضربه بخورید 

اکثر ناراحتی ها از همین نزدیکی های بیش از حده 

من کلی گفتم ب خاطر دل خودت ک مهربونی💚 

حالا اون طرف هر کسی میخواد باشه خانواده همسر ک دیگه مقوله ی جداست 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سنی نداره هنوز  کامنت من تند نبود ،فقط یه مثل بود  امیدوارم ناراحتت نکرده باشم

میدونم چی میگی 

اما واقعا کلا تو خونشون به هیج کس کار ندارم 

گفتم که بدونی 

حتی در نورد این به همسرم چیزی نگفتم