2777
2789
عنوان

ميترسم خواهر شوهرم ازدواج نکنه و تا ابد مجرد بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 43 پست
خواهرای همسر من یازده و نه سال از ایشون که نوشتی بزرگترن و ازدواج نکردن 

آخه ایشون عجله داره....خواهر شوهرش ۲۳ سالشه هنوز

خواهرشوهرای شما هم ۳۱ و ۳۳ هستن با این حساب

خب من ۳۴ سالگی ازدواج کردم 

راضی م هستم

استارتر 

یعنی چی یه دختر میشه ۲۳ سالش دستمال براش بر میداری گریه میکنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که حق دارین ولی مثلا کنارش هستی بگو بیا ی کم زیر ابروهاتو‌بردارم  باهاش برو خرید بگو حس ...

بهش گفتم بیا بریم باشگاه 

میگه به ورزش علاقه ندارم 

گواهی نامه داره 

دوتا هم ماشین دارن 

میگم بیا بریم دور بزنیم 

میگه به رانندگی علاقه ندارم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
بهش گفتم بیا بریم باشگاه  میگه به ورزش علاقه ندارم  گواهی نامه داره  دوتا هم ماشین ...

ای بابا خیلی یوبسه اصرار شما تاثیری نداره 

در حقش فقط میتونی دعا کنی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
آخه ایشون عجله داره....خواهر شوهرش ۲۳ سالشه هنوز خواهرشوهرای شما هم ۳۱ و ۳۳ هستن با این حساب خب ...

اخه تو منطقه ما دیگه دخترا تا ۲۳ ، ۲۴ سالگی ازدواج می‌کنند

مخصوصا دخترای خوب 

اونایی که موندن زیاد دخترای خوبی نیستن 

یا مورد دارن 

یا ازدواج دومشونه

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
ان شاالله بخت خوب قسمتش شه  شما تازه اول راهید  ولی کلا سعی کنید وقتی تو هر چی اول راهید ...

نه اتفاقا زیاد صمیمی نیستیم 

خیلی خیلی عادی هستیم 

شاید کلا هر وقت همو میبینیم ۵ ،۶ جمله حرف بزنیم 

ولی دلی خیلی دوستش دارم

کآسه داغ تر آش نشدم ، هیچی هم تاحالا به روش نیاوردم و اصلا کار به کارش ندارم فقط این حرفا که گفتم تو ...

ولی یه دفعه حواست باشه پیش کسی این حرفها رو نزنی اون موقع نمیگن دلسوزی از دستت خانواده همسرت ناراحت میشن شما احساسی رفتار نکن خواهر شوهرت ازدواج میکنه دیر نشده بعد هر وقت خواست ازدواج کنه تو هیچی نظر نده بزار خودشون هرکار میخواهن انجام بدهن 

نه اتفاقا زیاد صمیمی نیستیم  خیلی خیلی عادی هستیم  شاید کلا هر وقت همو میبینیم ۵ ،۶ جمله ...

همه چی ب خدا بسپار 

من ب این نتیجه رسیدم برای چیزی ک ن ب نفعمه و ن ب ضررم در خانواده همسرم هیچ نظری ندم 

سکوت 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
آخه ایشون عجله داره....خواهر شوهرش ۲۳ سالشه هنوز خواهرشوهرای شما هم ۳۱ و ۳۳ هستن با این حساب خب ...

والا خودشون براشون مهم نیست بقیه چرا براشون مهم باشه و حرص و جوش بخورن و نلاش کنن شاید اصلا یکی خودش نخواد ازدواج کنه برای من اصلا این مسیله اهمیت نداره چه مجرد بمونن چه ازدواج کنن برام مهم نیست و تاثیری نداره تو زندگیم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب ۷۸ کیلو  یعنی باید بره باشگاه تا استایل پیدا کنه 

اگر قدش میگفتی بهت میگفتم وزنش چندباشه تا خوش استایل باشه

چرا صورتش اصلاح نمیکنه جسارتا  چقدر دختر شلخته هست من دهه شصتم دیپلم گرفتیم اون دوران سختگیری سریع رفتیم بند ابرو الان عصر قاجار نیست یا دهه شصت پسرای امروری به دختر اصلاح نکرده به چشم یک زن شلخته نگاه میکنند 

بعد محجبه بودن مگه امتیازه از کی امتیاز شد   

الان پس ما چون بی حجابیم جز امتیازات خودمون بدونبم 

سبک لباس پوشیدنه دیگه  

دهه شصتیا مگه چطورن همه خوشگل موشگلیم   قالی کرمون هر روز بهتر از دیروز 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
اخه تو منطقه ما دیگه دخترا تا ۲۳ ، ۲۴ سالگی ازدواج می‌کنند مخصوصا دخترای خوب  اونایی که موندن ...

این حرفا چیه؟

کی میدونه دختر خوب کیه

من‌ دیدم عروس گرفتن فکر کردن خوبه بعد شده اژدها....

خدا بخواد براش شوهر جور میکنه از یه منطقه و جای دیگه....مهرشم میندازه به دلش

ازدواج به حساب و کتاب نیست

به قول سعدی

بخت و دولت به کاردانی نیست

جز به تایید آسمانی نیست

به نادانان چنان روزی رساند

که دانا اندر آن حیران بماند

اونم خدایی داره....خدا کافیه براش

خب ۷۸ کیلو  یعنی باید بره باشگاه تا استایل پیدا کنه  اگر قدش میگفتی بهت میگفتم وزنش چندبا ...

جواب همه سوالای شما رو بالا دادم 

من فقط از اخلاقش تعریف کردم 

نگفتم محجبه است ینی خوبه

داشتم ویژگی هاشو میگفتم 

چطور میگم وزنش بالاست تعریف نیست 

میگم محجبه است تعریفه؟؟

جواب همه سوالای شما رو بالا دادم  من فقط از اخلاقش تعریف کردم  نگفتم محجبه است ینی خوبه ...

اول از چیزای که بنظرت خوب بود گفتی بعد اما اوردی گفت اپا خوشگل نیست وزن اینقدر 

حالا بگذریم باید بره باشگاه کاردیو یا بدنسازی و و بند ابرو کنه 

واقعا اینچیزا بند ابرو و  شیو تمیزیه 

و خیلی رو زیبایی صورت اثر داره 

از ابرسان و کرم ضد افتاب خوب برای پوستش استفاده کنه 

هر شب با ژل شستشو صورتش بشوره تا صورتش براق تمیز باشه 

و شیک بپوشه 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.

چرا فکر کردی که دیگه ازدواج نمیکنه ، سنش کمه خیییییلی فرصت داره 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من