2777
2789

من از،این اقا معجزه دیدم  ی مشکلی داشتم ک خیلی پیچیده بود خود اقا قربونش برم نظر کردن حل شدش   ن تنها یکی  چهارتا پنج تا دیگ حاجتمم گرفتم

تو صداش کن معطن باش جوابتو میده  اقا کم طاقته کسی صداش کنه سری ج میده

نمازشو بخووون خیلی ارامبخش هس  یکی از اون سه نماز رو یکیشو باید گرو نگهداری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا انجام ندادم

فعلا دارم ۱٠٠ صلواتی که نذر حضرت زینب (س)  کردم میخونم میگن خیلی حاجت میده

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من از،این اقا معجزه دیدم  ی مشکلی داشتم ک خیلی پیچیده بود خود اقا قربونش برم نظر کردن حل شدش &n ...

میشه بگی چجوریه؟؟ 

چرامن ازهیچی حاجت نمیگیرم😭😭😭😭

نامه بنویس   برای اماما 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

منکه عاشق حضرت عباس هستم تا اسمش میاد اشکم جاری میشه امیدوارم به لطف خدا و به واسته حضرت عباس حاجتی که دارم ختم به خیر بشه و عاقبت بخیر بشم🥺🤲بنظرم سوره یاسین بخونین و هدیه کنید به مادر گرامیشون خانم ام البنین خیلی خوبه

لطفا برای حاجتم دعا کنید التماس دعا 😍

سلام بچه ها لطفا برا پسرم دعا کنید خفتش کردن بچمو با شمشیر افتادن ب جونش شمارو ب حضرت عباس دعاش کنید اتاق عمل فک بچمو شکستن😭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
سلام بچه ها لطفا برا پسرم دعا کنید خفتش کردن بچمو با شمشیر افتادن ب جونش شمارو ب حضرت عباس دعاش کنید ...

الهی بگردم

خدا لعنتشون کنه

ان شاءالله زودتر خوب بشه

معجزه ميخواي فقط از حضرت عمر بايد معجزه بخواي . عمر بن علي برادر حضرت عباس . اين بنده خدا رو چون اسم ...

اماما هیچ وقت نمیان اسم عمر بزارن روی اسم پسراشون    خود امام حسین گفته بود  اسم پسرامو علی  میزارم تا خار شه توی چشم دشمن چطور ممکنه اخه الان تو میگی گذاشتن عمر  غیر ممکنه 

میشه بگی چجوریه؟؟ 

برای خواندن نماز توسل حضرت ابوالفضل العباس باید:

• ابتدا نیت نماز توسل کنید و سپس مانند نماز صبح شروع به خواندن نماز کنید.

• در هر رکعت بعد از حمد و سوره صد مرتبه «یا حیُّ یاقیُّوم» بگویید.

• بعد از سلام نماز تسبیحات حضرت زهرا علیه السلام بگویید.

• بعد از تسبیحات صد مرتبه صلوات بر حضرت ابوالفضل العباس (ع) بفرستید.

• سپس با انگشت سبابه دست راست به جانب قبله اشاره کنید و صد مرتبه بگویید «السلام علیک یا ابوالفضل عباس علیه السلام».

• در نهایت سر به سجده بگذارید، دو دست را از سر بالاتر آورده و ۲۵ مرتبه بگویید «الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس ...» بعد حاجت خود را از آقا حضرت ابوالفضل بخواهید.