2777
2789
نوشتم همه کارکردم

ع    

حالا ب حضرت عباس توسل شووو انشالله ک جوابتو میدع ازش نشونه بخاه   نمازشو بخون دستشورشو گڋاشتم الان

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم تونی نی سایت دیدم وانجام میدم مرسی  ولی دیگ به هیچی اعتقادندارم

اینطور نگو گل من

منم از خدا یکبار یچیزی خاسم نداد فک میکردم خدا هوای اونو داره ،  ولی بعدها فهمیدم خدا واقعا خیر منو میخاد

اما الان هرچی بخام میرسم  ولی یچیزی هس ک هرچی زجه میزنم برسم نمیشع  چون حس میکنم وقتش نیس میدونم ب صلاحه ولی وقتش نیس  باید صبوری کنم 

اینطوری نگو اعتقاد ندارم

تو بنده ی خدایی معطن باش  سهمیه از برکتش رحمتش لطفش داری  طاقت بیار

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منکه عاشق حضرت عباس هستم تا اسمش میاد اشکم جاری میشه امیدوارم به لطف خدا و به واسته حضرت عباس حاجتی ...

راستش پارسال متوسل شدم به آقا ویک حاجتم  را گرفتم ولی یک حاجت خیلی بزرگ دارم یعنی شفای پسر جوانم پناه به خدا

راستش پارسال متوسل شدم به آقا ویک حاجتم  را گرفتم ولی یک حاجت خیلی بزرگ دارم یعنی شفای پسر جوان ...

عزیزم این ذکر هم عالیه مخصوصا معنیش، ۱۳۳ مرتبه بگو:

یا كاشِفَ الکَرب  عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ به معنای اي برطرف کننده غم و اندوه از روي حسين بحق برادرت حسين، اندوه و مشکل من را برطرف کن.

انشاالله به حق مهربونی و وفاداری حضرت عباس خیلی زود شفا پیدا میکنه ناامید نباش

اماما هیچ وقت نمیان اسم عمر بزارن روی اسم پسراشون    خود امام حسین گفته بود  اسم پسرا ...

مطمئنم امثال شما حرف منو قبول نميكنيد . علما و روحانيون شيعه رو قبول داري ؟ حرف اونها رو قبول داري ديگه ؟ برو تو سايت ويكي فقه كه يه سايت داخليه و متعلق به حوزه ي علميه س . آخر اين سايت اون پائين هم نوشته كليه ي مطالب اين سايت توسط طلاب حوزه هاي عليميه ي مشهد و قم و نجف و ... تدوين و گردآوري شده . سايت داخليه . پسوند ir. داره . يه سايت خارجي نيست كه بگي دروغ هاي دشمنه . خيلي هم سايت معروفيه . تو اين سايت قسمت جستجو بنويس ( عمر بن علي بن ابي طالب ) . برو در مورد اين شخصيت تحقيق كن . بنويس عمر بن حسن . عمر بن حسين . حضرت سجاد هم يه پسر به اسم عمر داشته . اول تحقيق كن بعد با اطمينان بگو اين حرف دروغه . ميگن خطرناك ترين نوع بشر كسي است كه اطلاعاتش كم و ايمانش زياد است . بدون هيچ مطالعه و تحقيق و تفكر و ... با اطمينان ميگي اين حرف ها دروغه . هر كه با آل علي در افتاد ور افتاد . عمر هم پسر علي بوده . تو كربلا بوده . ظهر تاسوعا به همراه حضرت عباس براي اوردن آب رفته و با هم شهيد شدن . و ... . اصلا يه كاري كن . برو اسم 72 شهيد كربلا رو سرچ كن . اسم اسراي كربلا هم سرچ كن . ببين اين 3 تا عمر تو اونها هستن يا نيستن ؟ تحقيقاتتون خيلي كمه . بيشتر بايد وقت بزاري . 

۱۳۳ هزار صلوات نذرش کردم و ۵۰۰۰ ذور یا ابوالفضل . ذکرارو خوندم ۲۴ هزار از صلواتا هم خوندم حاجتم از ر ...

حتما ب صلاحت نبوده منم نذر ۱۲۴ هزار صلوات کردم هرچی بیشتر میفرستم از حاجتم دورتر میشم چون نیت کردم اگر به صلاحم هست بهم بدید

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

مطمئنم امثال شما حرف منو قبول نميكنيد . علما و روحانيون شيعه رو قبول داري ؟ حرف اونها رو قبول داري د ...

به به چه سندهای خوب و قابل ارجاعی هم آوردید!

من اسامی شهدای کربلا رو سرچ کردم،حتی توی یاران امام حسین علیه السلام که از بنی هاشم نبودن هم این اسم نبود.

اسم خلیفه ی اول بود ولی دوم خیر!!!

حالا اگر میبود هم چیزی به امیرالمومنین یا حضرت سیدالشهدا یا حضرت اباالفضل علیهم السلام اضافه یا کم نمیکرد!

این امامزاده ی اگر وجود هم داره،قابل مقایسه با حضرت عباس علیه السلام نیست چون امام معصوم برای ایشون زیارتنامه روایت کرده و سیدالشهدا همیشه با لفظ بنفسی انت یعنی فدات بشم صداشون کرده.یعنی امامی که سی سال از ایشون بزرگتر بوده،حاضربوده فداشون بشه و امام سجاد و امام صادق علیه السلام که در موردشون فرمودن:خودم و پدر و مادرم فدای ایشون!!!

این حدیث که امام سجاد علیه السلام از قول امام حسین علیه السلام فرمودن:من اگر صدپسر هم میداشتم،اسم همه اونها رو علی میزاشتم توی اصول کافی جلد۶ و بحارالانوار جلد۴۴ اومده.

آدم مومن هرچیزی که شنید،نشر نمیده!!!

خداوند در ایه ی ۱۸سوره ی زمر میفرماید:به کسانیکه همه ی حرفها و صحبت ها رو میشنون و بهترینش رو انتخاب میکنن،بشارت بده.بشارت بندگی درست!!!

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.