2777
2789

این سرویس جهاز منه و من دوست دارم عوضش کنم چون ازش خسته شدم.🥴

اما از طرفی می گم اینو زیادش کنم و برای مهمونیای بزرگ استفاده کنم و برای دم دستی خودمون یه سرویس سفال رنگی بگیرم که تنوع بشه🥰

حالا میشه بگید نظرتون درمورد این سرویس چیه؟؟ به نظرتون زیادش کنم با کلا عوضش کنم؟؟🙆‍♀️

اینم عکسش می فرستم براتون

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی

نخواستم صفحات زیاد تو تاپیک مدیریت جلو بره..

من پارسال میخواستم تولید محتوا کنم ک گفتن بسته شده یادمه..

کلا اسم سایت و برنامه یادم رفته چطور بود

لطف میکنی راهنماییم کنی چیکار کنم کجا برم چطور ثبت نام کنم ب کل فراموش کرپم

سلام عزیزم خوبی نخواستم صفحات زیاد تو تاپیک مدیریت جلو بره.. من پارسال میخواستم تولید محتوا کنم ک ...

سلام عزیزم اون سایت فعلا تموم شده

این یه کارفرما هست که براشون محتوا می نویسی ارسال میکنی اگه نیاز به آنوزش هم باشه ازشون راهنمایی بخواه

همین حالا پیام بده داخل بله یا ایتا 

فقط اینجا نمی تونم شماره بذارم درخواست میدم 

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
سلام عزیزم اون سایت فعلا تموم شده این یه کارفرما هست که براشون محتوا می نویسی ارسال میکنی اگه نیاز ...

سلام عزیزم

شما داری کار انلاین انجام میدید؟

تگر هنور هستش برای منم توضیح میدید

از تاپیک مدیریت مخارج اومدم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام عزیزم شما داری کار انلاین انجام میدید؟ تگر هنور هستش برای منم توضیح میدید از تاپیک مدیریت مخ ...

سلام کار تولید محتوای متنی هست تا حالا کار کردید؟

سلام کار تولید محتوای متنی هست تا حالا کار کردید؟

نه خیر تا حالا انجام ندادم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢