حال_خوب_هم_باشیم مدیر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 عنوان کیا سنگ شکن شدن یا تو اطرافیان شون داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 31 پست همسرم دیروز سنگ شکن شده کلی درد داره اما هیچی دفع نمیکنه حتی حالت شن ریزه تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند 1402/06/04 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 من خودم قرص رولتینکسم مصرف کردم البته الان نیس دیگه کلکسیونی از داروها داریم که معده ایشونم دیگه رد داده براشون... تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
بانوآهو عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 764 برای ایشونم همین طور بوده، یادتون میاد شما بعد چند وقت دفع سنگ یا شن ریزه رو داشتید؟ من شده تا ۷روز درد بکشم...یکی هم سرم خیلییی خوبه بزنه مسکنم توش بعد وقتی دسشویی گرف یکم تحمل کنه بعد با فشار بره ...چند میل ؟
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 دردش طبیعیه بازم با متخصص در میون بذارید رفتیم امروزم، گفتن هفته بعد مجدد بریم و تا اون روز صبر کنناما ایشون بی طاقت شدن و میگن فردا برن فنر بذارنو من ترسم از اینه که بریم و بعد دردش ازین بیشتر بشه... تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 من شده تا ۷روز درد بکشم...یکی هم سرم خیلییی خوبه بزنه مسکنم توش بعد وقتی دسشویی گرف یکم تحمل کنه بعد ... از دوشنبه پیش تا الان بیش از 10 سرم ضد درد زدن آمارش دستم نیست، 15 میل گویا تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
بانوآهو عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 764 کلکسیونی از داروها داریم که معده ایشونم دیگه رد داده براشون... لامصب درد نیس که زایمان رسما
کیک_توت_فرنگی عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 16128 رفتیم امروزم، گفتن هفته بعد مجدد بریم و تا اون روز صبر کنن اما ایشون بی طاقت شدن و میگن فردا برن فن ... وای فنر اصلا نذاره دردش وحشتناکه از درد میمیره قشنگ کلی سطل خون ازش میره
بانوآهو عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 764 از دوشنبه پیش تا الان بیش از 10 سرم ضد درد زدن آمارش دستم نیست، 15 میل گویا ۱۵ میل خیلیییی زیاده خیلیییی دفعش نمیشه کرد که بعد سنگ شکنی ۱۵ میل اگه هس باز باید بشکنن
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 وای فنر اصلا نذاره دردش وحشتناکه از درد میمیره قشنگ کلی سطل خون ازش میره از درد دیگه به هرچی که پیشنهاد میشه فکر میکنه... تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
کیک_توت_فرنگی عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 16128 از درد دیگه به هرچی که پیشنهاد میشه فکر میکنه... ما یکی از فامیلامون فنر گذاشت ا
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 ۱۵ میل خیلیییی زیاده خیلیییی دفعش نمیشه کرد که بعد سنگ شکنی ۱۵ میل اگه هس باز باید بشکنن نگرانی منم از همینه که مجدد و مجدد بره سنگ شکنیقلبم واقعا براشون درد میکنه که این همه درد میکشم و کاری نمیتونم بکنم تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 ۱۵ میل خیلیییی زیاده خیلیییی دفعش نمیشه کرد که بعد سنگ شکنی ۱۵ میل اگه هس باز باید بشکنن البته بعد سنگ شکن دیگه سیتی نداده تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
بانوآهو عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 764 نگرانی منم از همینه که مجدد و مجدد بره سنگ شکنی قلبم واقعا براشون درد میکنه که این همه درد میکشم و ... میدونید سنگ شکنی بهتره تا اون درد مزخرفش فردا باز بره برون اندامی کوچکتر و خوردتر بشه اه خیلی بده درکشون میکنم قشنگ
بانوآهو عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 764 البته بعد سنگ شکن دیگه سیتی نداده اونجا که براش خورد کردن ازشون بپرسید میگن چند میلش مونده من خودم اخرین بار برام ۹ میل بود مردممم تو سنگ شکنی بعد شد ۵ میل تادفع سه جیغ زدم فقط انشالله زود دفع شه
حال_خوب_هم_باشیم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 2788 اونجا که براش خورد کردن ازشون بپرسید میگن چند میلش مونده من خودم اخرین بار برام ۹ میل بود مردممم تو ... الهی که تو هیچ خونه ای هیچ مریضی نباشه، تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند