2777
2789
عنوان

❌ تجربه بد من از غیرقابل اعتماد بودن اسنپ فود ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 44 پست
تاثیرگذاربود# بی نهایت سپاس

صلح کردیم 😂👍 خواهش میکنم 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

متاسفانه هر دو بسیار معروف و برند هستند ..... اولی که تو منطقه خیلی معروف بود دومی تو کل تهران چندی ...

🤐 لعنتیا ...

مشتری اصلا اهمیتی نداره ،اون قسمت نطراتم گذاشتن تعریف کنی 😐

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤐 لعنتیا ... مشتری اصلا اهمیتی نداره ،اون قسمت نطراتم گذاشتن تعریف کنی 😐

به پشتیبانیش گفتم

وقتی نظر منو حذف کردین پس حتما صد نفر هزار نفر دیگه هم گفتن راجع به مشکلات بهداشتی و اونا رو هم حذف می کنید ...

میدونی؟ اینه که خیلی بدترش میکنه

هم پول بدی هم جونت به خطر بیفته و برای هر دو طرف اونا هم فقط مهم باشه این‌بار رو که ازت پول گرفتن ...... همینقدر دارک‌ و کثیف😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بهداست یا تعزیرات میگم 

حفظ نیستم

تو گوگل سرچ کرده بودم منم

به پشتیبانیش گفتم وقتی نظر منو حذف کردین پس حتما صد نفر هزار نفر دیگه هم گفتن راجع به مشکلات بهداشت ...

من خودم یه تجربه بد داشتم یه بار کباب سفارش دادم ،دیر اوردن یخ یخ ،بعد گوشت نبود اصلا آشغال ،زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری میشه ،بعد من خودم زنگ زدم به رستورانه ،طرف کلی بهم چرت وپرت گفت بیشعور 🤐

الان فقط از یکجا خرید میکنم

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

‌اسمشو بگو 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من از رستوران‌ها شیرینی فروشی خرید میکنم که حضوری چندین سال غذاشون خوردم اصلا ریسک نمیکنم یه رستوران جدید امتحان کنم 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

برعکس من هر زمان خواستن سفارش بدم رفتم نظرات رو موندم پشیمون شدم یا غذا بد بوده یا پیک مناسب نبوده یا قیمت بالا بوده نسبت به مقدار همیشه است خالی برگشتم خلاصه 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
خواهش میکنم عزیزم از این‌میسوزم که مشتری شون بودم چند سال 😅  امیدوارم‌یادم بمونه و از بهداشت ...

خدای من 

لطفا حتما شکایت کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم