2777
2789

در اسنپ فود به نظرات کاربران اعتماد ۱۰۰ درصد نکنید

چون کامنت هایی که میگن اون رستوران یا کافه غذاش از نظر بهداشتی مشکل داشته، همیشه حذف می شوند

این اتفاق برای من دو بار افتاده

یکبار چند سال پیش بود که رستوران ته مونده غذای مشتریانش رو فرستاد (با پیگیری و شکایتم به بهداشت، اون رستوران معروف به دلیل مشکلات بسیار بهداشتی جریمه شد)

دفعه دوم هم خرید از یک کافه معروف در اسنپ فود، باعث مسمومیت غذاییم شد و چند روز گلاب به روتون بودم😉

❌❌❌ و اما چرا میگم اسنپ فود غیرقابل اعتماده؟ ❌❌❌

من هر دو بار کامنت گذاشتم و خیلی خلاصه و مجترمانه فقط نوشتم که چی شده 

اما اسنپ فود کامنتامو حذف کرد

خیلی راحت

❌نتیجه گیری مهم❌

گفتم که بدونید از هر رستورانی که در اسنپ فود خرید میکنید، احتمال بسیار بالایی وجود دارد که افرادی بابت مشکلات بهداشتیش کامنت گذاشته باشند ولی شما اون نظرات رو نمی بینید .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه اینجوری نداشتم 

همیشه به دادم رسیده خدایی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من تجربه اینجوری نداشتم  همیشه به دادم رسیده خدایی

من این دفعه چند روز مسموم شدم.... باورت‌نمیشه اگر بگم از کجا خرید کرده بودم

چند روز بعد که حالم‌بهتر شد، کامنت دادم 

اما خیلی راحت اسنپ فود نظر منو حذف کردند ...... 

کارمندشم فقط میگفت حتما مشکل داشته نظرتون.... براش خوندم گفتم بگو کجای این نظر من ، مشکل داره ؟! غیر از اینه که میگم باعث مسمومیت غذایی شد ؟ هیچ جوابی نداشت و فقط یه سری لینک مسخره برام فرستاد ...

دفعه قبل من به بهداشت شکایت کردم، این دفعه فراموش کردم ولی باید همین کار رو میکردم....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من فقط از جایی که میشناسم سفارش میدم

هر دو جا بسیار معروف بودند

من این دفعه چند روز مسموم شدم.... باورت‌نمیشه اگر بگم از کجا خرید کرده بودم چند روز بعد که حالم‌بهت ...

چقدر بد 

منم حواسم رو جمع کنم از رستوران هایی که قبلا خرید کردم دوباره بخرم

مرسی گفتی ماجان عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله درسته گاهی هم تایید نمیکنن و عملا نظر نشون داده نمیشه. 

میدونی این دفعه برام خیلی عجیب بود که چرا هیچ واکنشی اصلا ندیدم ؟ بعد رفتم تو نظرات اون فروشگاه

دیدم اصلا کامنت من وجود نداره .... رفتم تو قسمت نظراتم

دیدم نوشته نظر شما بررسی میشود .... ولی مهر تایید نشده رو زدن

نتیجه گیریش متاسفانه همونیه که بالا نوشتم

قدرت خرید پایین اومده و غذای مونده میدن به مردم

حتما افراد دیگه ای هم مشکل من رو داشتن و نظرات اونا هم تایید نشده..... 

چقدر بد  منم حواسم رو جمع کنم از رستوران هایی که قبلا خرید کردم دوباره بخرم مرسی گفتی ماجان ع ...

خواهش میکنم عزیزم

از این‌میسوزم که مشتری شون بودم چند سال 😅 

امیدوارم‌یادم بمونه و از بهداشت این قضیه رو پیگیری کنم فردا .... دفعه قبل هم اسنپ فود هیچ کاری نکرد

بهداشت جریمه شون کرد به دلیل تخلفات دیگه

قبل از گرونی ها بود، جوجه کباب سفارش داده بودیم بعد موقعی که میخواستم غذاها رو توی طرف بکشم دیدم ته مونده کوبیده یکی تو ظرف هست .... اونم یه رستوران خیلی قدیمی و معروف بود

و میگم حتی قبل گرونی ها بود، یعنی اصلا قیمت مواد اولیه شون اصلا بالا نرفته بود که مجبور به این کار شده باشه ....

من فقط از رستورانی که میشناسم خرید میکنم ..

متاسفانه هر دو بسیار معروف و برند هستند ..... اولی که تو منطقه خیلی معروف بود

دومی تو کل تهران چندین شعبه دارد و بسیار معروفه

چ خوب گفتی ممنون میخاستم سفارش بدم

من خیلی به نظرات اعتماد میکردم .... واقعا هم الان نمیدونم باید چیکار کرد

متاسفانه در مورد اسنپ فود به این نتیجه رسیدم نظرات مربوط به بهداشت رو حذف میکنه، در صورتیکه اصلا شوخی بردار نیست

فقط نظر مثل خوشمزه بود یا نبود رو میذاره .....