2777
2789
عنوان

❌ تجربه بد من از غیرقابل اعتماد بودن اسنپ فود ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 44 پست

منم همچین تجربه ای در مورد اسنپ فود دارم. توی غذایی که سفارش داده بودم مو بود و منم همین رو نوشتم ولی نظرم تایید نشد و در قسمت نظرات نشون ندادن . تماس که گرفتم فقط گفتن بررسی میکنن ولی خبری نشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمن دیرارسال شد نظرمم نوشتم صاحب رستوران زنگ زد کلی عذرخواهی کرد و گفت سری بعد تهفیف داری بخاطر این ...

این نظرات هیچ مسئله ای ایجاد نمیکنه

نظرات در حد دیر رسید، سرد رسید، خوشمزه بود یا نبود رو تایید میکنن فقط...

ولی جایی که مربوط به سلامت مسائل بهداشتی هست، هرگز اجازه انتشار نظر رو نمیدن

شما اگر مسموم شده بودی خدای نکرده، یا وسط غذات ته مونده غذای مشتری سالنشون رو می دیدی، هرگز نظرت نمایش داده نمیشد......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میشه اینجا اسمشو بگی یا ممنوعه 

قبلا در مورد اسم پزشک ها دیدم که میگن اسم بیارید مسئله پیش میاره و .... برای همینم من الان اسم نیاوردم

از طرفی با اعمال نفوذ و حذف نظراتی که اسنپ فود انجام میده حتما جاهای دیگه هم مشکل بهداشتی داشتند..... و فقط من برام پیش نیومده

پس لزومی به گفتن اسم دو جا نیست..... خیلیا میتونن جزوش باشند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بعید نیست چیزی که میگی  ولی ما زیاد سفارش دادیم بوده که غذا کیفیت مطلوب نداشته ولی دیگه اینجور ...

من عادتی که دارم‌اینه که از توی ظرف یکبار مصرف غذا نمیخورم

فکر کن چلو جوجه کباب سفارش دادی، وقتی غذاتو برمیگردونی تو بشقاب ببینی یه تیکه کباب کوبیده گاز زده وسط برنج هست.... خب این یعنی چی ؟ قبلا هم این رستوران مثلا ماست باز شده نصفه خورده شده می فرستاد .... بعد جالب اینجاست زمانی این کارا رو این رستوران معروف و قدیمی میکرد که هنوز هییییچ نشونه ای از گرونی های این‌سالها نبود ....

بهداشت برای مشکلات متعدد بهداشتی جریمه شون کرد و فکر میکنم پلمپ یک هفته ای

ولی بهم گفتن اینی که شما تعریف کردید باید همون شب به ۱۱۰ زنگ میزدید و صورتجلسه میشد... که خب طبیعیه ما نمیدونستیم

اما برخورد اسنپ فود بسیار جالبه

هرگز این نظرات که بنویسی ، نمایش داده نمیشن .....

من از رستوران‌ها شیرینی فروشی خرید میکنم که حضوری چندین سال غذاشون خوردم اصلا ریسک نمیکنم یه رستوران ...

متاسفانه دقیفا همین بود هر دو تجربه من ..... مو به مو عزیزم 

حااا اسماشونوبگو مادیگه از اونجا نگیریم خواهر جان

آخه با توجه به این حذف نظراتشون فکر میکنم بقیه جاها رو هم اگر مشکلی داشته باشن نظرات حذف میشه

پس فقط محدود به این دو تجربه من نیست...

به علاوه بعضی اطلاعات خصوصی مشخص میشه اینطوری که طبیعتا علاقه ندارم

راستش منم یه مدت حسابدار و سوپروایزر یه رستوران منطقه بالای تهران  بودم   طفلی مردم خبر از ...

ما منطقه بالایی نیستیم‌ ولی هر دوشون خیلی معروف بودن

دومی تو تهران چند شعبه داره 

@بودیکیوار ‍ عزیزم تمام اونایی که نوشتم واست خود استارتر بود ..... و تمام داستانی که ازش خوندی توی تاپیکش دروغ بود

همینقدر مسخره ...

@زابل_کابل_حبه_بابل  

عزیزم موضوع به من ربطی نداره ولی دوست داشتم بدونی

در تاپیک یکی مونده به آخر اون کاربر براش یک کامنت گذاشتم و بهش گفتم تمومش کنه... چون تاپیکت رو که لایک کردم دیدم  و متوجه مزاحمت هاش شدم

برات مهم نباشه ❤🌹

@زابل_کابل_حبه_بابل     عزیزم موضوع به من ربطی نداره ولی دوست داشتم بدونی در تاپیک یکی ...

ایشون مشکلات منو تو سه تا تاپیک گفته

قضاوت با نی نی یاد

الان تگشون می کنم

اتفاقا منتظر همچین حرکتی ازش بودم

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   
ایشون مشکلات منو تو سه تا تاپیک گفته قضاوت با نی نی یاد الان تگشون می کنم اتفاقا منتظر همچین حرکت ...

خصوصی بهش بگی فکر کنم بهتره

نی نی یار هم حوصله نداشت به نظرم