2777
2789
عنوان

امروز عصر با مامانم و خواهرم رفتم خونه عمه م حال ندار بود ی سری

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 18 پست
شاید به این فکر نکرده بودم

اره ممکنه عزیزم من خودم یه بار تو عقد با شوهرم داشتیم میرفتیم خونه مامانم تو ماشین بحثمون شد من خیلی گریه کردم رفتیم جلو خونه مامانم چشام پف کرده صورت قرمز پسر عموم و ک دیدم فهمیدم عموم خونمونه به شوهرم گفتم برو نمیتونم با این وضگع برم خونه جلو مهمون خلاصه ما رفتیم مامانم بعدش ناراحت شده بود که پسر عموت اومده گفته داماد و دخترتون اومدن ولی هرچی منتظر موندیم نیومدین منم گفتم گریه کرده بودم نمیتونستم ظاهرم مناسب نبود بیام داخل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال عروس درنمیاد از اتاق بیرون پسرعمه ام به رسم ادب باید میومد بیرون یک سلام و علیمی حداق ...

دقیقا ما هم همین نظر داشتیم اما ی ساعت بعد زنگ زد عذر خواهی

ادمی ک مریضه از همه توقع داره ک بیان عیادتش وقتی کسی مریضه اطرافیان میدونن ک مردم میان عیادتش باید آ ...

نه خیلی ها توقع ندارند،  ما برا اینکه فامیلامون اذیت نشن یا خودمون راحت باشیم موقع عمل یا بیماری به کسی اطلاع نمی دیم.