2777
2789
عنوان

خاک بر سرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 85 پست

آخی نگران نباش🥺🥺

بوسش کن🥺♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

دیگه زیادی هم بچه رو سوسول بار نیارید

بچه‌های این دوره میدونن هرچی تو تلویزیون میبینن جلوه ویژه‌س و واقعی نیست

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور وقتا جلوی چشمشو بگیر بعدم سریع جو رو عوض کن ولی اگه نشد بگو مامان فیلمه و الکیه. سس گوجه آو ...

من اون لحظه فقط پسرمو گرفتم بغل کردم

پسر کوچیکم هر هر داشت میخندید میگفت دست آقا رفت هوا

اصلا یه لحظه یهو همه چی بهم ریخت 

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
اصلا نذاشتم گریه کنه سریع جو رو عوض کردم ولی خیلی میترسم تو ذهنش بمونه 

شمامثل منی حساسی ،منم دوست ندارم بچه هام این صحنه هارو ببینن به غیراز اینکه بترسن میترسم خشن بشن

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

آخی نگران نباش🥺🥺 بوسش کن🥺♥️

خیلی بوسش کردم 

وای خدا کنه برا بابام تعریف نکنه بابای من اگه بفهمه فیلم گذاشتم اینجوری منو میکشه 😂😂

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
اخه فیلمه اصلا نمیخورد اینجوری بشه  خیلی معمولی بود  نمیدونم چیشد یهو خودمم هنگ کردم

بشین باب اسفنجی چیزی ببین خ واجبه فیلم ببینی با بچه 

...What the fu                                                      
دیگه زیادی هم بچه رو سوسول بار نیارید بچه‌های این دوره میدونن هرچی تو تلویزیون میبینن جلوه ویژه‌س و ...

اخه چهارسالشه عزیزم خیلی کوچولوعه

ابجیم ۷،۸ سالشه نشستیم با خوراکی فیلم جیغ شیش،انابل،خلیج خون فک کنم بود یا آنابل به خانه میآید باهم دیدیم😂😂هیچ مرگشم نشد فقط باهم می‌رفتیم دستشو ی او اون پشت در وا میستاد من میومدن بیرون وا میستادم اون بره بعد دو روز پرید سگ بند دیدیم خود بخود بحث طنز برداش

خیلی بوسش کردم  وای خدا کنه برا بابام تعریف نکنه بابای من اگه بفهمه فیلم گذاشتم اینجوری منو می ...

چرا مگه همه چی رو تعریف میکنه براشون؟🥲♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
فیلمه چی بود؟🙈

راننده جامونا

خدایی ببین عادیه همه چی 

یهو قمه بازی میشه 

اخه چهارسالشه عزیزم خیلی کوچولوعه

ای جانم

یادش نمیمونه

دستکش ظرفشویی بیار جلوش پرت کن

بگو بیا مثل این فیلمه دستکش پرت کنیم ببینیم کدوم بالاتر میره

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
ابجیم ۷،۸ سالشه نشستیم با خوراکی فیلم جیغ شیش،انابل،خلیج خون فک کنم بود یا آنابل به خانه میآید باهم ...

😂😂😂😂😂

اخه بچه ۷ ساله رو مبشه یه کاری کرد

بچه ۴ ساله هیچی هنو نمیدونه خیلی بد شد🥺

چرا مگه همه چی رو تعریف میکنه براشون؟🥲♥️

آره هرچی بشه تو خونه به پدربزرگش میگه شر شده اصن😂

بشین باب اسفنجی چیزی ببین خ واجبه فیلم ببینی با بچه 

خودت ببینی فیلم رو میفهمی چی میگم

یه فیلم هندی کاملا معمولی بود😂😂