2777
2789
عنوان

خاک بر سرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 85 پست
ای جانم یادش نمیمونه دستکش ظرفشویی بیار جلوش پرت کن بگو بیا مثل این فیلمه دستکش پرت کنیم ببینیم ک ...

خیلی فکر خوبی بود ممنونم❤️

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
آره هرچی بشه تو خونه به پدربزرگش میگه شر شده اصن😂

آخی🥺♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده جامونا خدایی ببین عادیه همه چی  یهو قمه بازی میشه

خدایی فیلم هندی ک معلومه بچم اخههه😫😫

ولی منم بچه بودم عمه هام فیلم هندی

ترسناک 

رقص

کوفت زهرمار میزاشتن برام نه رقاص شدم

نه نترس شدم

نه عاشق🤧😫

تازشم میگفتن به بابام نگم

منم نگفتم😎

خودت ببینی فیلم رو میفهمی چی میگم یه فیلم هندی کاملا معمولی بود😂😂

فیلم هندی اخه سینمایی که توش با موز ادم میکشن ارزش دیدن داره 😐😑

...What the fu                                                      
خدایی فیلم هندی ک معلومه بچم اخههه😫😫 ولی منم بچه بودم عمه هام فیلم هندی ترسناک  رقص کوفت ...

عزیزم😂😂😂😂

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
فیلم هندی اخه سینمایی که توش با موز ادم میکشن ارزش دیدن داره 😐😑

با خودم گفتم فیلم هندی نه صحنه داره نه قتل و غارت 

ببینم حوصله ام سر رفته

وای بدتر شد😑🤦🏻‍♀️

چیزی نیست که، چقدر هول شدید، یه کارتون خنده دار بزار،تموم میشه میره

اولین بار بود اینجوری شد بچه خیلی استرس گرفتم

اشکال ندارن باب اسفنجی بزار ببینه خوب میشه

چشم مرسی عزیزم

ای تو روحت خو کنترل دم دستت میزاشتی سریع کات کنی😂😂 این خنجر زده خلیج خون پخشش ممنوعه با چه زوری م ...

انقدر این دو تا کنترل رو برمیدارن 

هی من باید بگردم‌ دنبالش😂😂

خودت ببینی فیلم رو میفهمی چی میگم یه فیلم هندی کاملا معمولی بود😂😂

برا سن های بالاتر و در کل ماهایی که قبلا دقت نمیکردن که فیلم متناسب با سنمون نباید ببینیم معمولیه ولی در کل بیشتر فیلما شرط سنی دارن ، حتی معمولی ترین فیلما رو هم نگاه کن ببین اون شرط سنیش از چنده ، کلی فیلم هست که در ظاهر چیزی نداره ولی حتی به خاطر واژه های بزرگسالانه ، درجه بندیش Rتلقی میشه ، یا همین فیلمای محتوای چیزای خشن که برا سن ۱۶ به بالا هستن عموما و سنای پایین تر هم محدودیت دارن براش ...