2777
2789

شوهر خواهرم خیلی ادم بد دلیه نمیذاره خواهر بیچارم از خونه در بیاد فقط میتونه بره خونه ی مامانم 

خواهرم خیلی زن با حیا و با حجابیه و از ظاهرش نمیشه ایراد گرفت 

دختر خواهرم چادریه شوهر خواهرم نمیذاره چادر بپوشه 

امسال با هم رفته بودیم شمال من و شوهرم میخواستیم بریم ساحل ولی شوهر خواهرم نذاشت دخترشو و خواهرم باهامون بیان  و اشک خواهر منو در میاره خیلی غصه  میخورم براش 

اینجور آدما چون خودشون هیزن به زن باحجابو بی حجاب رحم نمیکنن فک میکنن مردمم همینجوری به ناموسشون نظر دارن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت بگو  زنگ بزنه با خانوادش صحبت جدی کنه وقتی خانمش متین و اهل رعایته دیگه سختگیری الکی نکنه 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

باید مینوشنی خواهرم خیلی دختر تو سری خوریه 

تا وقتی خودش نخاد این داستان حل نمیشه بگرده تو رفت امد و تماسای همسرش حتمااااا ردی از کثیف کاریاش خواهد دید .

فکت :ذهن شکاک نتیجه تجربه های کثیفه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بد دله؟ نمیزاره دخترش چادر بپوشه؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اینجور آدما چون خودشون هیزن به زن باحجابو بی حجاب رحم نمیکنن فک میکنن مردمم همینجوری به ناموسشون نظر ...

کلا نمیدونم این ادم چشه چند روز پیش عقد پسر داییم بود 

خواهرم و خودمم بودیم 

خواهر شوهرم پسر دختر داییم رو زده بود مثلا شوخی کرده بود اشک این بچه در اومد

بد دله؟ نمیزاره دخترش چادر بپوشه؟ 

اره مسافرت که بودیم به بهونه هوای گرم نمیذاشت چادر بپوشه 

و اینکه چند روز پیش برادرام مراسم داشتن برای امام حسین نذاشت خواهرم بیاد

اره مسافرت که بودیم به بهونه هوای گرم نمیذاشت چادر بپوشه  و اینکه چند روز پیش برادرام مراسم دا ...

آها ینی مذهبی نیس؟؟ غیر از این تو بقیه موارد زندگی چطور هس؟؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اصلا خواهرم نماز میخونه اون مشروب میخوره  و اینکه از فامیلای دورمونن

خب اینکه مذهبی نیس ب خودش ارتباط داره 

اما اذیت کردن خاهرتون نه 

خاهرتون باید بتونه باهاش مقابله کنه