2777
2789
عنوان

بنظر شما اگه به نفر ....

127 بازدید | 14 پست

بنظر شما اگه به پسری که خیلی دوسش دارید توی ایام کنکور اصلا نمی اومد باهاشون چت کنه فقط روزی چندبار می اومد پیام هاتون جواب می داد ( واقعا درس می خوند )  و بعد تموم شدن کنکورش زیاد نمی اومد پیام بده و بیشتر شبا چت می کرد ( برعکس ایام کنکورش دقیقا ) چه معنی میده ؟ 

در صورتی که کنکورش تموم شده باید بیشتر وقت بزاره ! ولی مثلا حتی ده ، دوازده ساعت میشه که نیومده !!

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

از خودش بپرس دلیلش رو و تاپیکام رو بخون شاید خوشت اومد 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار و زندگی داره شاید میره با دوستاش بیرون من خودم ده ساعت یه بار به رلم پیام نمیدم 

چرا پیام نمیدی ؟ خب شاید طرف حس بی اهمیتی بگیره 

این همهههع مدت نبوده اصلا وجودش حس نمیشد اونوقت نباید جبران کنه ؟ با وجود اینکه خودشم میگه قول میدم جبران کنم ولی کوووو ؟؟

خب تو ایام بلافاصله بعد کنکور

ادم با دوستاش میره بیرون

مهمونیای خونوادگیو شرکت میکنه

و مشغولیت روزانش زیاد میشه

نظر مثبتم همینه

برخوردش وقتی میاد چطوره باهات این مهمه

چرا پیام نمیدی ؟ خب شاید طرف حس بی اهمیتی بگیره  این همهههع مدت نبوده اصلا وجودش حس نمیشد اونو ...

خوب از خودش بپرس من چون درگیرم سرکار که حال ندارم پیام بدم میام خونه کلا اهل پیام هم نیستم میریم بیرون از خودش بپرس ببین چی میگه

خب تو ایام بلافاصله بعد کنکور ادم با دوستاش میره بیرون مهمونیای خونوادگیو شرکت میکنه و مشغولیت رو ...

آخه طرف آدمی نیست که بگم بی اهمیتی کنه 

ولی نمی  فهممدلیل این کارلشو !!

اجتماعی ام نیست که بره با دوستاش بیرون و..... نمی‌دونم چرا نیست عصابم خورد شده پریدم بهش 

خیلی عاقلانه صحبت کردید  چند سالتونه ؟

ممنون 

25 سال

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
مثل روانشناس ها صحبت می کنید 😂 ممنونم بابت تاپیک ها خوبتون

🥴شاید بخاطر محتویات مطالب این حس رو گرفتید 

به هر حال خواهش میکنم امیدوارم کمک کننده باشه 

آخه طرف آدمی نیست که بگم بی اهمیتی کنه  ولی نمی  فهممدلیل این کارلشو !! اجتماعی ام نی ...

خب باشه بهرحال بعد کنکور آدم یکم بیشتر بیرون میره یا دوستا و خانواده بعد این مدت درس خوندنه اصرار میکنن بری بیرون

بهش گیر نده طوری که ناراحتی پیش بیاد بینتون