2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن شدن افتاب سوختگی چی خوبه یکی گف جوهر لیمو با ارد نخود با اب خونگی باشه

خواهش میکنم خواهش زیاااااااد حوهر لیمو به پوستت نزن 

نه تنها جوهر لیمو هیچ چیز اسیدی مثل لیمو، گوجه، پرتقال و… نزن

باور کن خوب نیستن شاید موقتی خوب شه یکی دو روز بعد بدتر هم میشه 

ببین پوستی که افتاب سوخته شده دلیلش چیه؟ اون پوست نازک شده حساس شده که اون اتفاق براش افتاده شما با استفاده از این چیزای اسیدی فقط پوست رو نازک تر و حساس تر میکنی 

راه حل خونگی برای این موضوع ندارم چون همه چی بدترش میکنه 

لطفا از آبرسان و ترمیم کننده و ضدافتاب استفاده کن قول میدم ۸۰٪ بهتر میشه زیر ۳۰۰تومن هزینه کن کافیه به خدا اما سراغ این راه حل های خونگی نرو من خودم زخم خورده ام🤦🏻‍♀️ قرص ویتامین ای هم باز کنی بزنی رو قسمت افتاب سوخته خوبه 

شوره سر و منافذ باز پوست 

سلام عزیزم شوره سر خشک یا چرب ؟

منافذ باز پوستت هم درموردش بیشتر بگو بهم که به چه شکله ؟ پوستت افتادس ؟ خشکه یا چربه؟ جوش هم داری؟ و اینکه چندسالته

سلام عزیزم شوره سر خشک یا چرب ؟ منافذ باز پوستت هم درموردش بیشتر بگو بهم که به چه شکله ؟ پوستت افتا ...

من ۲۲ سالمه شوهره سرم چربه و منافذ باز جنس پوست معمولی تا چربه نه افتاده نیست فقط حس میکنم خشکه و جوش سر سیاه بینی هم دارم ولی اصلا چروک ندارم با لک یا جوش ولی زود صورتم چرب میشه