2777
2789
استارتر چند تا تاپیک زدین با این موضوع؟یکی هم کاربرا سوال کردن ولی پاسخ ندادید😊

سلام عزیزم نی‌نی سایت قاطی کرده بود و چندتا تایپیک شد عذر میخوام اما جواب همه رو دارم میدم  🙏🏻

چه تاپیک خوبی ممنونم 😍 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون شما😍 شما هم اگر نیاز به راهنمایی داشتی بگو 🩷

چشم عزیزم منم یه نیمچه اطلاعاتی درباره پوستم دارم یعنی میدونم چیا نیازشه و چطور باهاش کنار بیام 😬 

اما ممنونم اگه سوالی داشتم میپرسم تاپیک رو سیو کردم 🤍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ترک پوستی سفید و قرمز

ترک پوستی سفید درمانی نداره و همه ما داریم لطفا دوسش داشته باشید چیز زشتی نیست اما اگر اذیتتون میکنه کربوکسی تراپی کلینیکی موثره 

تا وقتی هم که قرمزه ترمیم کننده و رتینول بزنید روش خوب میشه کاملا 

ترک پوستی

سلام عزیزم ترک پوستی رو همه داریم باور کنید چیز زشتی نیست دوسش داشته باشید🩷 اما اگر اذییتون میکنه کربوکسی تراپی جواب میده فقط 

تا وقتی هم که قرمز هست ترمیم کننده بزنید خوب میشه 

ماساژ روغن بایو اویل و یا روغن بنفشه هم خیلی موثره

پوست صورتم خیلی خیلی ضعیفه و به راحتی کنده میشه خیلی اوقات خودش خشک میشه و میریزه . اصلا تحمل گرما و ...

سلام عزیزم شما اول لطفا قند و شکر و نوشابه و آبمیوه صنعتی حذف کنید از غذاهاتون 

بعد اینکه حتما حتما از مکمل کلاژن استفاده کنید اگر توانایی هزینه دارید لطفا کوکونات کلاژن استفاده کنید 

و بعد اینکه حتمااااااااا ترمیم کننده و آبرسان و ضدافتاب استفاده کنید اصن تابستون و زمستون و تو خونه و بیرون خونه نداره شما ضدافتاب به هیچ وجه فراموش نکن 

سرم کلاژن آبرسان درمالوگ ، آبرسان سیمپل، ترمیم کننده اسکین وان یا پرودرما یا ساین اسکین استفاده کن 

به هیچ وجه هم صورتتو با صابون یا شامپو بچه یا لیف نشور 

از فوم شستشو استفاده کن فقط 

اگه هم تخصصی تر میخوای راهنماییت کنم و واقعا مایلی انجام بدی بگو تا وقتی جواب همه رو دادم بیام ادامشو برات بگم چیکار کنی دقیقا

سلام عزیزم شما اول لطفا قند و شکر و نوشابه و آبمیوه صنعتی حذف کنید از غذاهاتون  بعد اینکه حتما ...

خیلی ممنون ❤️لطفا بیشتر راهنماییم کنید آخه همیشه خدا پوستم کنده میشه آنقدر که چند بار پیش اومد روزانه یکدور پوست صورتم ریخت

سلام وقت بخیر لطفا برای جوشهای زمان پریودی هم راهکار بدید ،ممنون

سلام عزیزم از مکمل ول وومن استفاده کن درد قاعدگی هم رو کاهش میده علاوه بر جوش 

چند روز قبل و بعد از پریودی نوشابه و قند و شکر و کیک و اینا رو حذف کن 

غذاهایی که ویتامین سی زیاد دارن بخورن مثلا گوجه یا فلفل دلمه 

میتونی روزی نیم لیوان هم دمنوش نعنا فلفلی استفاده کنی توی تایپیک های خیلی پایین ترم درموردش گفتم تجربمو

هم موهای زائدتو کاهش میده هم جوش و درد پریودیتو 

عطاری ها دارن تهیه کن نعنا فلفلی با نعنا معمولی متفاوته

خیلیم خوش عطره و خوش طعمه دمنوشش

سلام عزیزم یکی از همین دلایل کدر شدن پوست دهیدراتگی پوست هستش  سرم ویتامین سی و هیالورونیک اسی ...

سلام. ممنون گلم. مرسی از راهنماییت

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹