2777
2789

روتین داشته باشید 

صبحها با فوم مخصوص پوستتون بسته به ندع پوستتون از داروخانه معتبر تهیه کنید برندهای ایرانی متوسط مثل سینره درمالیفت و .. خوبن تهیه کنید صبحها با فوم بشورید ضدافتاب بزنید 

تونر مخصوص پوستتون اونم ایرانی تهیه کنید ظهر با تونر یا شیرپاک کن ضدافتاب پاک کنید اگه پوست خشکی دارید اب رسان بزنید بزارید خشک بشه ضدافتاب مجدد بزنید 

ضدافتاب ربطی نداره بیرون برید یا خوته 

مارک ضدافتابم ایرانی تهیه کنید spf50 واسه تابستوت و ۳۰ واسه زمستون 

شبها پوستتون با فوم بشورید 

تایم خواب با چراغ خاموش کرم ویتامین سی بزنید روشن کننده و طراوت بخشه 

جمعه به جمعه تو حموم اسکراب بزنید لایه برداری میشه ۱۰ دقیقه موند با اب ولرم بشورید 

اب سرد به صورت نزنید سیاه میکنه 

رعایت کنید عین هلو میشه پوستتون 

مولتی ویتامین هم همراه ناهار بخورید عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون❤️ابرسان زیاد میزنم ولی اثرش نهایتا ۱ تا ۲ ساعته . ترمیم کننده چه مارکی خوبه؟ یکی گفت بیواکوا ب ...

پوستت چیه؟ترمیم کننده لافارر،پرودرما،سیکالفیت اون این ۳تا خوبن

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
سرم سالیسیلیک اسید

واقعا تاثیر داره روی منافذ؟

چون پرسیدم یه مقدار گرونه میترسم تاثیرم نداشته باشه

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
سرم آبرسان+کرم ابرسان  شوینده فومی در کنارش تونر هم ک خاصیت ابرسانی داشته باشه ب هیچ وجه محصو ...

پوستم مختلطه آبرسان واترژل نیتروژینا گرفتم هر شب میزنم. ولی اونجور که دلم میخواد صورتم شاداب نشده. قبلا خیلی خوب بود پوستم. الان اصلا خشکی نداره دهیدراته بودن فقط روی رنگ پوستم اثر گذاشته انگار کدر شده

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

روتین داشته باشید  صبحها با فوم مخصوص پوستتون بسته به ندع پوستتون از داروخانه معتبر تهیه کنید ...

استاد ویتامین سی برای پوست جوشدار توصیه نمیشه

واقعا تاثیر داره روی منافذ؟ چون پرسیدم یه مقدار گرونه میترسم تاثیرم نداشته باشه

اره روی منافذ و کنترل چربی پوست تاثیر داره،

پوستم مختلطه آبرسان واترژل نیتروژینا گرفتم هر شب میزنم. ولی اونجور که دلم میخواد صورتم شاداب نشده. ق ...

چرا شبا؟وقتی دهیدراتس حداقل ۲ یا ۳ بار باید ابرسان بزنی

چرا شبا؟وقتی دهیدراتس حداقل ۲ یا ۳ بار باید ابرسان بزنی

فکر میکردم فقط شب بزنم کافیه. یه سوال دیگم بپرسم. من بعداز آبرسان  مرطوب کننده میزنم چون میگن رطوب پوست رو حفظ میکنه. ولی صبح بیدار میشم جوش میزنم. مرطوب کنندم هم نیتروژینا مخصوص پوست چرب هست ولی نمیدونم چرا باهاش جوش میزنم در حد یکی دوتا جوش بزرگ. 

مرطوب کننده سبک پوست چرب چه مارکی خوبه؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

فکر میکردم فقط شب بزنم کافیه. یه سوال دیگم بپرسم. من بعداز آبرسان  مرطوب کننده میزنم چون میگن ر ...

خب نزن اونو ب پوستت نمیسازه،سیمپل،آردن سبوما،ضداکنه ژنو،البته اینا ابرسان هم محسوب میشن اما خب بافت غلیظی دارن حکم مرطوب کننده رو هم دارن 

خب نزن اونو ب پوستت نمیسازه،سیمپل،آردن سبوما،ضداکنه ژنو،البته اینا ابرسان هم محسوب میشن اما خب بافت ...

ممنون گلم مرسی از راهنماییت 

کدر و دهیدراته شدن پوست 

سلام عزیزم یکی از همین دلایل کدر شدن پوست دهیدراتگی پوست هستش 

سرم ویتامین سی و هیالورونیک اسید درمالوگ(ایرانی و داروخونه داره) تهیه کنید و روش کرم ابرسان سیمپل استفاده کنید ترکیب محشریه در حد اقتصادی بودن

از شامپو بچه و صابون برای شستشو استفاده نکنید حتما از فوم یا ژل شستشو استفاده کنید 

افتاب هم دلیل محکمیه برای کدری و دهیدراته بودن پوست حتما از ضدافتاب استفاده کنید و اگر کمپود ویتامین دی دارید اینم یکی از دلایله

اگر مکمل هم بخوام پیشنهاد بدم مکمل اکتی درم داروخونه ها دارن با وعده غذایی استفاده کنید خیلی موثرن 🩷