2777
2789
عنوان

اگه برگردی عقب بازم همسرتون انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

حتما 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

تنها بدیش اینه ک خیلی بدقوله مثلا میگ الان دارم میام دنبالت پنج ساعت دیگ میاد 😂یا کلا دیگ دیر میاد ...

شوهرمنم همینطور تامیخوایم جایی بریم اون ساعتی که می خواستیم بریم نتوانستیم بریم حتماچندساعت اماده خونه میشینم تابیاد

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بله هزاربار دیگه ام برگردم عقب بازم باهاش ازدواج میکنم .بهترین زندگیمه .❤

خوشبخت باشیدعزیزم

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

اصلا ابدا بمیرم دیگ همچین گوهی نمیخورم 

خیلی خسیسه وقت نیازش فقط ی ذررره مهربون میشه ...منم ک دیگ از درد ابرو رفتن و اسم بده طلاق با ی بچه  نمیتونم جدا شم

خدایا چرا منو ب ارزوهام نمیرسونی پس😔
اصلا ابدا بمیرم دیگ همچین گوهی نمیخورم  خیلی خسیسه وقت نیازش فقط ی ذررره مهربون میشه ...منم ...

حق داری انشالله یه اتفاق خوب بیافته اخلاقش بهتربشه 

شوهر ندارم عزیزم و میدونم بی ربطه به موضوع ولی فقط خواستم بیام بپرسم میتونم از عکس پروفایلت اسکرین ب ...

حتما عزیزم 

بله قطعاً

پسر خوب و مهربونیه

رفیق باز نیس سالمه

هوامو خیلی داره

از لحاظ ظاهری خوبه

باسواده، شاغله، وضع مالیش قابل قبوله، باهم تفاهم داریم 

اخلاق های بدی هم داره اهل رفت و امد و گردش و تفریح نیست زیاد

من آدم ولخرجیم اون به شدت مقتصده

مرغش یه پا داره

خانواده اش از اول ازدواج خونمون رو کردن تو شیشه و آب خوش از گلومون نرفته پایین

با همه این تفاسیر  به انتخاب خودم احترام میذارم و خوشحالم از کنارش بودن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بله قطعاً پسر خوب و مهربونیه رفیق باز نیس سالمه هوامو خیلی داره از لحاظ ظاهری خوبه باسواده، شاغ ...

انشالله  همیشه سالم وشادکنارهم خوشبخت بشید