2777
2789
عنوان

می خوام تنها برم کربلا.ولی

290 بازدید | 20 پست

چیه این رسم ورسومات مسخره .بعد کلی اصرار شوهرم رو راضی کردم اجازه بده برم کربلا زیارت.یه پولی قرعه کشی داشتم دراومد می خوام برم.حالا اگه قرار باشه سوغات بخرم و ولیمه بدم و پرچم ودسته گل هزینه ش خیلی درمیاد من دوست دارم یه زیارت برم وبرگردم بدون تمام این رسم ورسومات

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم رفتی التماس دعا برو اومدی یه بسته شیرینی بخر اومدن خونه بده بهشون بخورن من دو سری رفتم همین کار کردیم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

من رفتم وسوغات مختصرفقط برانزدیکان که کادوداده بودن خریدم

ووقتی رسیدم یک ناهاربه همونایی که اومده بودن خونم واستقبال،بقیه ام میومدن پذیرایی میوه وشیرینی وچای بود

دعوتی نکردم

ویک گل هم شوهرم برام آورد

پرچم وروضه خوان گفتم نمیخاد

وخدایی که بشددددت کافیست❣

ما که خیلی وقته این رسومات برچیده شده فقط یه زیارت میریم وتمام.

بعدش اربعین چون جمعیت زیادی میرن وپیاده روی اینا داره وخیلی شلوغ هستش واقعا اصلا جای خرید واین چیزها نیستش حتی برا خودت

ولیمه اینا چیهههه بابا😐😐😐😐😐😐😐

مگه رفتی مکه!!!؟

برو زیارتت رو بکن 

یه شیرینی بخر هر کی اومد خونت تعارفش کن تمام

اصلا کربلا چیزی نداره بخوای بیاری اخه!!!!!! خوراکی اینا منظورمه

بگو امام حسین طلبید منم رفتم

تماممممم

اولین باره چنین چیزی میشنوم ک یکی سر کربلا شام و... بده

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

مگه اجباریه هیچکدومو انجام نده 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡