چیه این رسم ورسومات مسخره .بعد کلی اصرار شوهرم رو راضی کردم اجازه بده برم کربلا زیارت.یه پولی قرعه کشی داشتم دراومد می خوام برم.حالا اگه قرار باشه سوغات بخرم و ولیمه بدم و پرچم ودسته گل هزینه ش خیلی درمیاد من دوست دارم یه زیارت برم وبرگردم بدون تمام این رسم ورسومات
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راحت پا میشی میری کربلا ی بسته شیرینی میخری هر کس اومد خونتون با چایی تعارف میکنی و ت ...
خودم میگم برم امدنی یه سفره صلوات پهن می کنم با شیرینی ومیوه از چهار تا همسایه واقوام نزدیک پدیرایی می کنم
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
والا می ترسم بهم انگ بزنن گدا و اینا .بزور شوهرم رو راضی کردم حالا که پول دسام اومده بزار برم همین که اجازه داده صد بار خدا رو شکر .توقع دیگه هم ازش ندارم از حرف وحدیث مردم امان