2777
2789
عنوان

می خوام تنها برم کربلا.ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 20 پست
ما که خیلی وقته این رسومات برچیده شده فقط یه زیارت میریم وتمام. بعدش اربعین چون جمعیت زیادی میرن وپ ...

دقیقااااا

بابا شلوغه طرف کجا بره خرید کنه اخه

بهترین حرکت اینه طرف یاد ما باشه و تمامممم 🙌🏻💙

اطرافیان من نمیرن ولی اگر برن تنها انتظارم اینه زنگی بزنن تماس بگیرن بگن اینجاییم به یادتیم میخوای صحبت کن

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت پا میشی میری کربلا ی بسته شیرینی میخری  هر کس اومد خونتون با چایی تعارف میکنی  و ت ...

خودم میگم برم امدنی یه سفره صلوات پهن می کنم با شیرینی ومیوه از چهار تا همسایه واقوام نزدیک پدیرایی می کنم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

والا می ترسم بهم انگ بزنن گدا و اینا .بزور شوهرم رو راضی کردم حالا که پول دسام اومده بزار برم همین که اجازه داده صد بار خدا رو شکر .توقع دیگه هم ازش ندارم از حرف وحدیث مردم   امان

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره