2777
2789

چرا عزیز صد درصد عوارض داره تمام دارو های چاقی و لاغری 

وگرنه اینهمه چاق و لاغر تو جهان نبود 

ب جاش وعده های غذایتو  زیاد کن بعد ناهار و شام پودر جوانه گندم با شیر یا هر می ک خواستی بخور

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پودرشو گرفتم برا چاقی ولی هنوز استفاده نکردم اما قرصش فک کنم معتبر تره اسی بخور چیزی نمیشه.  ...

سلام گلم
بله قرصش بهتره چون برای اینکه بتونند قرص تولید کنند باید مجوز بهداشت و سیب سلامت داشته باشند وگرنه محصولشون از توی بازار جمع میشه
ولی عطاری ها کلا هیچ نظارتی روشون نیست هر چی میخواند به خورد مردم میدند یه مدت هم که میگفتند به اسم قرص لاغری شیشه میدند به مردم   
من دکتر برای مشکل جنسی شوهرم بهم معرفی کرد خودش گفت حتما از برند پونیک دارو بخر که نمیدونم چی چی سلامت دارند و آزمایش میکنند محصولاتشون روولی چند تا دارو خانه سمت نارمک رفتم نداشتند دیگه آخر اینترنتی سفارش دادم برام اوردند. انقدرم خوب شد شوهرم که ....   
این سایتشونه خواستی سفارش بده : https://www.ponikdetox.com/