2777
2789
عنوان

برادر زاده

315 بازدید | 26 پست

بچه ها برادر زادتون بیشتر شما و مامانتون رو دوس داره یا خاله و مادربزرگ سمت مادریش. من از وقتی برادرزادم به دنیا اومده همش زن داداشم یا میره خونه مامانش یا اونا میان خونه زن داداشم هرروز اصلا بچه رو سمت ما نمیاره همش دوس داره با مامان خودش باشه . زنگ میزنم احوال میپرسم اما برگشت گفت ببخش بچه دستو پا گیره نمیتونم اشپزی کنم وگرنه دعوتتون میکردم غیر مستقیم گفت نیا. با اینکه هیچوقت بدون دعوت خونش نرفتیم. اخربار یه هفته ش بود بچه خونه خودشون دیدمش خواهشا با قضاوت الکی اعصابمو خورد نکنید هیچ مشکلی بینمون نبوده دعواییم نشده اما اخلاق زن داداشمه همش سمت خونواده خودشه . حس میکنم بچه بزرگ بشه اصلا ماهارو دوس نداشته باشه

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

اکثرا اینطوری دیگه 

بچه ها با سمت مادرشون

البته استثنا هم وجود داره 

یه دایی من فقط با ما خوبن 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اکثرا اینطوری دیگه  بچه ها با سمت مادرشون البته استثنا هم وجود داره  یه دایی من فقط با ...

پس چرا همیشه میگن نوه پسری عزیزتره. بچه ای که تربیتش زیر دست مادره و سمت خونواده خودش میبرتش

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا همیشه میگن نوه پسری عزیزتره. بچه ای که تربیتش زیر دست مادره و سمت خونواده خودش میبرتش

واسه همین که کمتر میبینن😂😂

چون ایرانی ها پسری هستن 

وگرنه دختری بیشتر باهاش در ارتباطن 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دختر من دو طرف دوس دارع

من حس میکنم اون بچه هیچوقت مارو دوس نداشته باشه از بس هرروز مادربزرگ و خالشو میبینه ولی مارو نه

واسه همین که کمتر میبینن😂😂 چون ایرانی ها پسری هستن  وگرنه دختری بیشتر باهاش در ارتباطن  ...

اره دخترا وفادارترن واقعا

برام مهم نیست منو دوست داره یا خالش رو هرجا هستن انشالله سلامت باشن خودم دوتا بجه دارم درگیر بچ ...

اره منم مهم نیست مادرم غصه میخوره یکم اونم میگم مهم نباشه برات

غذا درست کنین وقتی داداشتون خونه ست برید سربزنید غذاهم ببرید 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم دیگه هرکس یه جوریه 

بذار به حال خودش باشه همون‌جوری دوست داره رفت آمد کنه 

دوست نداره بیاد توهم نرو‌ 

انقد فکر و خیال نداره

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

منم دخترم بیشتر با مامان و بابای خودم راحته، البته مادرشوهر و پدرشوهرم رو دوست داره. من خانواده شوهرم از بچه و مهمون خوششون نمیاد به خاطر همین کمتر میرم ولی خانواده خودم هر روز تقریبا میبینتشون

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏
خب معلومه ک با مامان خودش راحته همه همینطورین شما برید باید وایسه پذیرایی کنه و...  و اینکه حا ...

نمیگم کره میده ولی مادر منم ادمه نوه اولشونه. هیچی بیخیال

اره منم مهم نیست مادرم غصه میخوره یکم اونم میگم مهم نباشه برات

بگو مادر من ول کن حوصله داری ما که بچه هات هستیم چه گلی به سرت زدیم تا نوه هات بزنن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘