2777
2789

زمین باباش داده طلاهامو فروختم خونه ساختیم ماشینم به نام اونه حالا من دوست دارم یا خونه یا ماشین به نامم بزنه بنظرتون چی بهش بگم که قبول کنه 

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به مدت چندین ماه دلبری کنی و مخشو بزنی و اعتمادش رو جلب کنی تا بزنه ...کار یه روز و دوروز و یه حرف و دو حرف نیست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

تا مرد نخواد نمیشه

گفتن تو کارو خراب میکنه

بی اعتمادی میاره

خیلی دیدم این موردا رو

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

منم طلاهای دوران مجردی و ازدواج رو فروختم برا خونه

اما بعدش اصرار اصرار ک میخام بنامت کنم درصورتی ک من اصلا راضی نبودم و حرفش رو نزده بودم

سر خرید ماشینم همینطور ک زیر بار نرفتم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

به نظرم قبل از اینکه طلاهاتو میدادی باید اینو بهش میگفتی که من طلاهامو میدم خونه بسازی سه دنگشو به اسم من کن چون نصف نصف خرج گذاشتیم.

الانم یبار بگو ببین چی میگه.بگو زمین از تو بود پول ساختش از من سه دنگشو به اسمم میزنی؟؟

منم طلاهای دوران مجردی و ازدواج رو فروختم برا خونه اما بعدش اصرار اصرار ک میخام بنامت کنم درصورتی ک ...

شوهرم وقتی داشت خونشو بزرگ میکرد طلاهای منو فروخت در عوض گفت چند سال بعد همون اندازه طلا برات دوباره میخرم.

به نظرت باید میگفتم طلا نمیخوام و سه دنگ خونه رو به اسمم بزن؟