2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم تا جایی ک ذهنم یاری کنه پاسخ میدم

این قراردادی که بین تون نوشته میشه چطوریع

از من برگه ها رو پرینت کرد و امضا کردیم

و از چک هایی که دادیم یکی از چک ها داخل قرارداد شمارشو نوشتیم

بقیه اشو کپی گرفتم و رسید میکردم

کارم درسته یا نه برم قرار داد رو درست کنم؟

اصلا این قرار داد رسمی؟ فردا مشکلی پیش اومد میتونم اعتماد کنم به این برگه ها؟

این قراردادی که بین تون نوشته میشه چطوریع از من برگه ها رو پرینت کرد و امضا کردیم و از چک هایی که ...

داخل مشاور املاک نوشتی خونه سند داره یا قولنامه ایی هست.همه چکها رو یه جا نده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
این قراردادی که بین تون نوشته میشه چطوریع از من برگه ها رو پرینت کرد و امضا کردیم و از چک هایی که ...

بنگاه رفتید دیگه؟توبنگاه باید قرارداد تنظیم بشه

همه چی قید شده؟مشخصات کامل خونه و امکاناتش و زمان تحویلش.و اینکه اگ سرموعد تحویل ندن باید خسارت بدن ماهیانه یه مبلغی و دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

این کپیشو یادمه شوهر منم داشت.از چکا کپی گرفته بودن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

قانون پیش فروش اپارتمان میگه اولا باید قرارداد در دفاتر اسناد رسمی منعقد بشه وگرنه جرمه و قرارداد بی اعتباره 

دوم اینکه حداقل ده درصد رو پیش پرداخت نقدا بدین الزامیه 

سوم اینکه بعدا چنانچه ساختمان پیشرفت واقعی نداشت میتونین با جلب نظر کارشناس از پرداخت اقساط خودداری کنید 

چهارم اینکه بعد اگه مساحت بیشتر یا کمتر از قرارداد بود تا ۵ درصد مساحت هیچکدام نمیتونین قرارداد فسخ کنید و اگه ۶ درصد به بالا بود فقط شما خریدار حق فسخ دارین

ششم اگه مساحت بیشتر بود شما خریدار طبق مبلغ قرارداد اولیه باید پرداخت کنید نه بیشتر 

هفتم اگه کمتر از مساحت بود سازنده باید طبق نرخ روز به شما پول پرداخت کنه 

🌹MR🌹 آقا 🌹