2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادر شوهرم🥺😔

866 بازدید | 35 پست

نمدونم چ مرگمههه الان چند ماهه عقدیم هررر وقت رفتم خونه اونا شدیداًنفخ ...  خیلی ببخشید کلا شکمم کار نمیکنه .۱۰ روووز بمونم خونشوم ۱۰ روز رو یک بار روم ب دیوار نمتونم برم سرویس راحت شکمم سنگ میشه. اما برگشتم خونه مامانم همون لحظه فرار میکنم سرویس .دیگ شکمم اروم میشه بخدا شبا خجالت میکشم پیش همسرم بخوابم🥺دیگ قسم خوردم نرم تا عروسیمون خونشون .با خاک یکسان میشم .وقتی میشینم تو جمع شکمم ی قارو قوری راه میندازه انگار چ خبررره😭خداا چ غلطی کنم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

عزیزم از استرسته ک نمتونی بری سرویس منم اینجوریم جایی رفتنی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داری؟

یکم ریلکس باش عزیزم

اونجاهم خونه خودته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

استرس داری

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم از استرسته ک نمتونی بری سرویس منم اینجوریم جایی رفتنی

بخدا استرسم ندارم شب میگیرم راحت بخوابم میبینم شکمم درد کرد میرم ... هیچی نیست بازبرمیگردم .😭خیلی اذیت میشمممم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
بخدا استرسم ندارم شب میگیرم راحت بخوابم میبینم شکمم درد کرد میرم ... هیچی نیست بازبرمیگردم .😭خیلی ا ...

با آب گرم تو سرویس یکم اون ناحیه رو ماساژ بدی درست میشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

اصلا استرس ندارم بخدا🥺از وقتی ک عقد کردیم از روز اول ک میرم خونشون وضعیت اینه  .پامو ک میذارم توخونشون لامصب شکمم سنگ میشه😭ی چیز نمیدونید بگید کوفت کنم خوب شم

عروس ماهم همین مشکل رو داره،هر وقت میاد خونه مادرم شکمش به هم میریزه،اما وقتی میرسه خونه خودشون یه ل ...

اولا که ده روز خیلی زیاد میمونی اونجا دوما الو و لواشک بزار تو کیفت بخور یا قبلش که بری بخور