2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادر شوهرم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 35 پست
عروس ماهم همین مشکل رو داره،هر وقت میاد خونه مادرم شکمش به هم میریزه،اما وقتی میرسه خونه خودشون یه ل ...

ن من هیچ ابم نخورده بخدا امروز صبح برگشتم خونمون پله هارو بالا میومد .احساس کردم دیگ خوب شدم رفتم سرویس انگار همون ادم نبودم ک از دلپیچه و نفخ مینالیدم.ب نامزدمم امروز با کلی خجالت توضیح دادم گفتم میگ دیگ نمتونم بیام بمونم خونه شما .اون ماهی ۲ ۳ بار رو هم ک میام تا عروسی اونم نمیام بهتر از اینه خجالت بکشم🥺

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که ده روز خیلی زیاد میمونی اونجا دوما الو و لواشک بزار تو کیفت بخور یا قبلش که بری بخور

ماه قبل میرفتن زمینشون اخ کشاورزه پدر شوهرم منم میموندم خونشون ۸ روز موندم تو ۸ روز بخدا شکمم جر وا جر شد هرچی میخوردم انگار میرفت میموند همونجا تکون نمخورد

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
ن من هیچ ابم نخورده بخدا امروز صبح برگشتم خونمون پله هارو بالا میومد .احساس کردم دیگ خوب شدم رفتم سر ...

بنده خدا عروس ماهم نامزده سه روز در ماه میاد خونه مادرم ،البته از یه شهر دیگه اس همین که میرسه خوبه یه آب یا چایی بخوره،گلاب به روت اسهال میشه تا وقتی بره،آخرش اون روز بردمیش دکتر،گفت آبش بهش نمیسازه

مشکل غذایی نداری؟ من میرم جایی شکمم بعضی مواقع اینطور میشه 😑😑حسابی هم باد می‌کنه بعدش متوجه شدم ...

نه اصن فقط خونه اونا...

اصلا استرس ندارم بخدا🥺از وقتی ک عقد کردیم از روز اول ک میرم خونشون وضعیت اینه  .پامو ک میذارم ...

عزیزم منم وقتی مسافرت میرم دقیقا اینطوری میشم،، همیشه با خودم یه قرص گیاهی دارم سی لاکس اونو بخورم حل میشه همه چی شبا یدونه میخورم صب راحت راحت........ 

بنده خدا عروس ماهم نامزده سه روز در ماه میاد خونه مادرم ،البته از یه شهر دیگه اس همین که میرسه خوبه ...

🥺بخدا من گریم میگیره پیش همسرمم خجالت میکشم کلا تو تعجبم بدنم کلااا بهم میریزه.اصن ی وضعی میشه😔واقعا دیگ موندم چ غلطی کنم یکم از کارای خرید عروسی مونده گفتن هفته بعد بیا شهرستان هستن نامزدم اینا بریم بخریم .بخاطر همین مشکل اصن نمخام حتی برم خرید

عزیزم منم وقتی مسافرت میرم دقیقا اینطوری میشم،، همیشه با خودم یه قرص گیاهی دارم سی لاکس اونو بخورم ح ...

از داروخانه بخرم؟

🥺بخدا من گریم میگیره پیش همسرمم خجالت میکشم کلا تو تعجبم بدنم کلااا بهم میریزه.اصن ی وضعی میشه😔واق ...

به نظرم چند بطری آب از خونتون ببر فقط همون رو بخور،از داروخانه قرص سی لاکس بخر هرشب بخور،طول روز هم میوه یا لواشک زیاد بخور،انجیر و زردآلو هم خیلی خوبه،ان شا الله مشکلت برطرف میشه

به نظرم چند بطری آب از خونتون ببر فقط همون رو بخور،از داروخانه قرص سی لاکس بخر هرشب بخور،طول روز هم ...

🙏مرسی ازت❤.فقط ی سوال قرس سی لاکس که باعث نشه شکم بیش از حد کار کنه ؟؟

🙏مرسی ازت❤.فقط ی سوال قرس سی لاکس که باعث نشه شکم بیش از حد کار کنه ؟؟

نه من خودم استفاده کردم،چون گیاهی هست فقط کار کنه،شل کننده نیست،برای مواقع ضروری که خیلی به شکمت فشار میاد قرض بیزاکودیل بگیر،بشمار سه،اسهال میشی،ولی سی لاکس اینجوری نیست

نعناع و نبات بجوشون بخور  🤣چی به خوردت میدن ؟؟؟

😂😂بخدا نمدونم .من بدخت از وقتی میرم اونجا هیییی شکمم درد دارم 

نه من خودم استفاده کردم،چون گیاهی هست فقط کار کنه،شل کننده نیست،برای مواقع ضروری که خیلی به شکمت فشا ...

مرسی ازت🙏❤

😂😂بخدا نمدونم .من بدخت از وقتی میرم اونجا هیییی شکمم درد دارم 

استرس داری دیگه خجالت میکشی از اونه 

اینبار به بیخیالی بزن ببین چی میشه

https://like.timefriend.net/17104097063508730