2777
2789
یعنی تو دوروز پیام ندادی اون‌رفت برای‌من گفت یه مریضی داره ثابت کرد بهم واقعا نمیتونسته بهم پیام بده ...

لعنت بهش ک ادم موندن نبود اومد عاشقش بشم لعنت بهش 

ایشالا ک خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو پنج سال دیگه بگو شرط می‌بندم اونموقع مرده و زندشم برات مهم نیست

پنج سال دیگه اونم منو یادش نیس ازدواج کرده عاشق شده تازه میگه الهه چی بود ک دوسال وقتم باش تلف شد

ایشالا ک خیره

لعنت بهش ک ادم موندن نبود اومد عاشقش بشم لعنت بهش

پس این براش مهم نیستی دیگه منم وقتی روز تا روز سوم فکر میکردم‌بهم‌دروغ گفته یازن داره تا مطمئن شم طول کشید برای تو شمارش رو نداری‌زنگ بزنی شاید چیزیش شده

پس این براش مهم نیستی دیگه منم وقتی روز تا روز سوم فکر میکردم‌بهم‌دروغ گفته یازن داره تا مطمئن شم طو ...

شمارشو دارم ولی خب زنک بزنم‌چی امروز تو خیابون دلم‌میخواست از یکی گوشی بگیرم بگم زنگ بزنه باهاش حرف بزنه مثلا اشتباه گرفته صداشو بشنوم 

ایشالا ک خیره

عزیزم هنوز بچه ای مطمئن باش حست ت این سن عشق نیست وچن سال دیگ یکی دیگ رومیبینی میفهمی قبلیا اصن عشق ...

میدونم ولی الان دارم عذاب میکشم اصن یه لحضه خوبم دو دقه بعد مث دیوونه ها میشم به بدنم چنگ میزنم موهامو‌میکشم دست خدم نیس 

ایشالا ک خیره

شمارشو دارم ولی خب زنک بزنم‌چی امروز تو خیابون دلم‌میخواست از یکی گوشی بگیرم بگم زنگ بزنه باهاش حرف ...

شاید خیلی مغروره یا اتفاقی براش افتاده یا دوستت نداره از این سه حالت خارج نیست 

میدونم ولی الان دارم عذاب میکشم اصن یه لحضه خوبم دو دقه بعد مث دیوونه ها میشم به بدنم چنگ میزنم موها ...

اینکارو نکن چن سال بعد ب خودت فحش میدی ک چرا بخاطر یکی ک الان هیچ حسی بهش نداری بخودت اسیب زدی

پنج سال دیگه اونم منو یادش نیس ازدواج کرده عاشق شده تازه میگه الهه چی بود ک دوسال وقتم باش تلف شد

من کاری با اون ندارم دارم خودتو میگم تو الان داغی احساساتت بهت غلبه کرده بخاطر همین اینطور بی قرارشی یکم بگذره دیگه مثل قبل نمیخوایش یکم پیش خودت فکر کن ببین اون چی داره شیفته ش شدی عاشق قیافه ش شدی؟ اخلاقش خوبه؟ عشق از ادما یه بت بی نقص و کامل میسازه در صورتیکه تو واقعیت اینطور نیست بخدا ارزش نداره خودتو برای یه ادمی که هیچی نیست قربانی کنی 

خب اصلا بهم بگو چی شد دو روزا جواب نداده یا تو‌پیام ندادی چیشد قهرین‌یا نه

دوشب قبل یزره بد حرف زد بام منم قهر کردم از خدم روندمش گفتم برو بخواب فرداش بش پیام ندادم اینم بگم من عادت دارن صبحا بش صبح بخیر بگم عصرا باش تلفنی حرف بزنم روزیم چند مرتبه قربون صدقش میرفتم بعد فرداش پیام ندادم پس فردا شب پیام داد گف این رابطه باید تموم بشه دوروزه پیام ندادیم دریغ از یزره دلتنگی یعنی کلا تصمیمشو‌گرفته بود ک جدا بشیم من همیشه اینجور مواقع کوتاه میومدم ایندفعه گفتم بزار من شروع نکنم خدش بیاد از دلم دراره ک نشد🥲🥀

ایشالا ک خیره