بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خنگ تر از علیرضا وجود نداره😡 هربار میده حرص میخورم
امشب هم از دست این حرص خوردم
هم از دست سروش تو لحظه گرگ و میش😡
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ببخشید من تو تاپیک های قدیمیه شما دیدم که شمام مثل من مشکل ایمنی داشتید و سقط کرده بودید و خداروشکر بعدش بارداری موفقی داشتید میتونم بپرسم چطور درمان شدید؟ چون منم ana بالا هست و دوبار سقط کردم
سلام استارتر جان خوبین؟ ببخشید من تو تاپیک های قدیمیه شما دیدم که شمام مثل من مشکل ایمنی داشتید و س ...
سلام عزیز جان.ببخشید من زیاد تو نی نی سایت نیستم.الان اومدم اون خانمی رو پیدا کنم که شب اول قبر میخونه هرشب واسه اموات پیدا کنم.که دیدم چند ماهی از پیامت میگذره که بهم دادی.راستش من رفتم پیش دکتر پریسا امیرپور که رماتولوژ هستند.و آزمایشمو تکرار کرد و کامل تر و تخصصی تر ،ازمایش از جایی که معتبر بود گرفتم.و مشخص شد ازمایشات اشتباه بود.بعد دکتر گفت اصلا اگرم آزمایشات مثبت بود این مشکلو داشتی سقطت هیچ ربطی نداره به این مشکلت.میتونستی باردار بشی.ولی در کل دوستم،اگر شهرستانی و بهت گفتند که رماتیسم داری.به دکترا اطمینان نکن و تحت نظرسون نباش.فقط دکتر امیرپور.پریسا امیرپور.یا پریسا امیری.حتما تحت نظر ایشون باش.حتما حتما.تهران خیابون شریعتیه.با مترو راحت میشه رفت.آزمایشگاه دکتر لشگری هم تو همون ساختمونه.دکترای شهر ما همگی منو ترسوندن.و بهترین آزمایشگاه شهرمون .اشتباه کرده بود.حتما برو پیشش.