من ادم شکاکی هستم و تا الان که حدود یکسال میشه با شوهرم هستم خیلی موقع ها شک کردم بهش و تهمت زدم و شکم برطرف کرده و یا خودم فهمیدم اشتباه میکردم
یه مدته خودش بهم گفت که چرا شکاکی یکم مقاومت کردم تا اینکه امشب بهش گفتم که اره قبول دارم و یکی از شک هام که خودم فهمیده بودم اشتباه کردم رو براش تعریف کردم
و ازش کمک خواستم گفت بهم کمک میکنه که خوب بشم ولی الان نمیدونم کار درستی کردم گفتم بهش یا نه
عزیزم زیاد شکاک نباش چون یهو می بینی از لج توهم شده بهت خیانت میکنه
و اینکه نقطه ضعف نشون نده
میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
گفتم من قبول دارم شکاک هستم حتی فلان موقع که شک کردم بهت خودم بعدش متوجه شدم اشتباه میکردم و این چیزا اونم چیزی نمیگفت و گوش میداد و گفت کمکم میکنه شکم از بین بره