2777
2789
عنوان

هزینه آشپز در منزل 🥲

3000 بازدید | 29 پست

بچه ها به نظرتون اگه یه خانومی ۳,۴ روز تو هفته بیاد خونه آشپزی کنه چقدر میگیره؟

یا مثلا اگه تو خونه خودش برامون آشپزی کنه ما فقط بریم غذا رو بگیریم چی؟ چقدر دستمزد براش مناسبه؟ 

Crois en toi 

کاش میتونستم بیام همینجوری برات غذا درست میکردم دستمزد هم نمیخواستم امضام بخون ادویه هام عالیه و دستسازخودمه توغذاهات میریختم معرکه میشد

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومی هرازگاهی میاد تو تمیزی خونه کمکم میکنه بعد همون روز هم برام اشپزی میکنه، ب انذازه 10 نفر غذا میپزه رفتنی هم 5 پرس غذا خودش میبره 😅😅خیلی پرروعه ولی چون تمیز کار میکنه چی نمیگم بهش.  روزانه بهش 400 میدم 

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌
یه خانومی هرازگاهی میاد تو تمیزی خونه کمکم میکنه بعد همون روز هم برام اشپزی میکنه، ب انذازه 10 نفر غ ...

چقد‌خوب.

اهل کجایی کاش منم میومدم. 

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

کاش میتونستم بیام همینجوری برات غذا درست میکردم دستمزد هم نمیخواستم امضام بخون ادویه هام عالیه و دست ...

قربونت برم عزیزم 😍 مطمئنم که همشون عالیه 😍😍

Crois en toi 

خانمی هست که هفته‌ای سه روز هر بار پنج شش ساعت خونه پدرشوهرم می‌ره، دو واحد رو تمیز می‌کنه، هر بار هم برای دو روز شام و ناهار غذا درست می‌کنه، ماهی هفت تومن می‌گیره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
یه خانومی هرازگاهی میاد تو تمیزی خونه کمکم میکنه بعد همون روز هم برام اشپزی میکنه، ب انذازه 10 نفر غ ...

ما سه نفریم، اندازه ۳ نفرم غذا ببره که ورشکست میشیم 😁 آخه مگه دستمزد نمیگیره؟ 🥲

Crois en toi 
عزیز مهربون. مرسی. ان شاء الله مشکل شما هم حل میشه قشنگم برای سلامتی همسرتون حمد میخونم

مرسی گلم

خانمی هست که هفته‌ای سه روز هر بار پنج شش ساعت خونه پدرشوهرم می‌ره، دو واحد رو تمیز می‌کنه، هر بار ه ...

این خوبه، البته ما تمیزکاریم نمی‌خوایم فقط آشپزی 

خونه خودش غذا درست کنه خیلی کمتر میشه نه؟

Crois en toi 
ما سه نفریم، اندازه ۳ نفرم غذا ببره که ورشکست میشیم 😁 آخه مگه دستمزد نمیگیره؟ 🥲

چرا دستمزد بهش میدم هرروزی که بیاد. ولی چون یه جورایی شرایطش سخته و با مادرو خواهرای پیرش زندگی میکنه بهش سخت نمیگیرم. زن مهربون و اصیل و تمیزی هست ولی پررو 😅یعنی میاد خونه اطلاعات عالم و ادم رو بهم میده و میره

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌
چرا دستمزد بهش میدم هرروزی که بیاد. ولی چون یه جورایی شرایطش سخته و با مادرو خواهرای پیرش زندگی میکن ...

اطلاعات دادن که خوبه 😁 غیبت روح آدم و تازه می‌کنه 🤣🤣🤣🤣🤣

Crois en toi