2777
2789

بنظرتون باید چیکارا کنم؟؟؟؟؟

دوست دارم ارامش رو اول تو خودم بعد تو خونه ایجاد کنم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم میگه مرد شکمش سیر باشه 

محبت هم برسونی تمومه 😂😂😂

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

ا۷لاقتو خوب کن با خانوادش خوب باش به خودت برس شکم و زیر شکمو تامین کن تو خونه شاد باش باسلیقه باش

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

نمیدونم

من نامزد خوبی برا نامزدم نبودم و نامزدیمونم بهم خورد بدون اینکه تلاشی کنه برا داشتنه من

تو سعی کن جوری نباشه دلشو بزنی

سعی کن گاهی اوقات به حرفش باشی

کمتر لج کنی

کمتر از بدیهای خانواده اش بهش بگی

سعی کن مهربون باشی باهاش

فک کن یه پسر سه ساله مخاطبته ؛ دیدی آدم با بچه ها چقد مهربونتر و با گذشتتر و ملایمتره؟ اونجوری باش باهاش

اگه تونستی

برای رابطه بهتر آموزش ببین  

کد محبتی شوهرت رو شناسایی کن و توی همون راستا بهش محبت کن 

حل تعارض رو یاد بگیر 

موقع عصبانیت سکوت کن بعد گفتگو کن 

هیچی رو هم حل نشده باقی نذار هر مسأله که چالش برانگیز بود باید حل بشه وگرنه ریشه ای و عمیق میشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نمیدونم من نامزد خوبی برا نامزدم نبودم و نامزدیمونم بهم خورد بدون اینکه تلاشی کنه برا داشتنه من تو ...

اره ملایمت بهتره. من ملایم نیستم باید روی خودم کار کنم. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

من از وقتی حامله شدم زن خوبی نبودم برا شوهرم

ن تونستم از لحاظ ج.نسی بهش برسم چون دکتر ممنوع کرده

ن بخاطر ویارم تونستم غذا بپزم

حس میکنم از شوهرم فرسنگ ها فاصله گرفتم

خیلی اشفته م🥺

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍